Moeder vraagt ​​schoonmoeder om haar baby te geven om hem borstvoeding te geven: de vrouw weigert en ze krijgen ruzie

Janine

17 Juni 2022

Moeder vraagt ​​schoonmoeder om haar baby te geven om hem borstvoeding te geven: de vrouw weigert en ze krijgen ruzie
Advertisement

Het is algemeen bekend hoezeer de relatie tussen schoondochter en schoonmoeder "veelbewogen” kan zijn. In de beste gevallen slagen de twee vrouwen erin om met elkaar om te gaan en van elkaar te houden, aan de andere kant kunnen onaangename situaties ontstaan, die ook leiden tot ruzies tussen man en vrouw. Iets wat gebeurd is in het verhaal dat we je willen vertellen.

Op Reddit sprak een kersverse moeder die vanwege vreemd gedrag van haar schoonmoeder niet alleen ruzie met haar had, maar ook met haar man. De vrouw had simpelweg de moeder van haar man gevraagd haar de baby te geven zodat ze hem borstvoeding kon geven maar ze weigerde. We zullen beter uitleggen wat er is gebeurd.

via Reddit

Advertisement
Sean Molin/Flickr - Not the actual photo

Sean Molin/Flickr - Not the actual photo

De hoofdpersoon van dit verhaal is een moeder die enige tijd geleden problemen had met haar man en schoonmoeder. Haar baby werd slechts een paar weken geleden geboren en moest op vaste tijden en vrij vaak gedurende de dag eten. Heel normaal voor een pasgeboren baby, als de oma maar niet tussenbeide was gekomen in deze routine. Hoe? Laten we het samen bekijken.

Als gast met haar man in het huis van de twee nieuwe ouders, zou de schoonmoeder een nogal vreemd en "bezitterig” gedrag hebben aangenomen tegenover haar kleinzoon. "Op een avond zaten we alle 4 in de woonkamer - schrijft de auteur van de post - toen mijn baby, die in de armen van zijn grootmoeder lag, begon te huilen. Ik vroeg haar om het aan mij te geven zodat ik hem borstvoeding kon geven, maar mijn schoonmoeder weigerde. Mijn man haalde onmiddellijk uit naar mij en vertelde me, samen met zijn moeder, dat ik het expres deed om te voorkomen dat ze de baby zou knuffelen”.

 Government of Prince Edward Island/Flickr - Not the actual photo

Government of Prince Edward Island/Flickr - Not the actual photo

Omdat hij bleef huilen, vroeg ze haar schoonmoeder opnieuw om de baby te geven. Geconfronteerd met een nieuwe afwijzing, werd ze boos en verhief haar stem. Haar man zei dat ze het vriendelijk moest vragen, anders zou zijn moeder haar de baby niet geven. Een zin die de hoofdpersoon zo woedend maakte dat ze de schoonmoeder vroeg om op te houden met bazig en irritant te zijn. Het resultaat? De schoonmoeder ging beledigd en verontwaardigd jegens de schoondochter naar haar kamer, en de zoon, echtgenoot van de auteur van de post, ging eerst voor de zoveelste keer tegen zijn vrouw tekeer en ging vervolgens zijn moeder troosten.

"Kort daarna, terwijl ik de baby borstvoeding gaf - schrijft de vrouw - kwam mijn man mijn kamer binnen en schreeuwde tegen me en vertelde me dat ik me heel slecht had gedragen tegenover zijn moeder en opzettelijk had voorkomen de baby in haar armen te laten houden en om van hem te houden. Ik begon te schreeuwen en te huilen en vertelde hem dat als zijn familie nog langer bij ons zou blijven, ik mijn koffers zou pakken en naar het huis van mijn ouders zou gaan”.

Advertisement
Wikimedia

Wikimedia

Een vervelende kwestie dat deze nieuwe moeder in een crisis heeft gebracht en haar ertoe heeft gebracht om advies te vragen op Reddit. “Deed ik er verkeerd aan om mijn schoonmoeder niet vriendelijk om mijn baby te vragen, nadat ik meerdere afwijzingen van haar had gekregen?" - een vraag die gebruikers beantwoordden en ermee instemden het met haar eens te zijn en niet met haar schoonmoeder.

Wat vind jij van dit verhaal? Ben je het eens met de moeder of de schoonmoeder?

Advertisement