x
Na 7 miskramen bevalt ze eindelijk van…
De glimlach van deze man is echt aanstekelijk: hij weet zelfs het meest wanhopige kind te laten stoppen met huilen Moeder eet maar één maaltijd per dag om haar 3 kinderen te onderhouden en de rekeningen te betalen

Na 7 miskramen bevalt ze eindelijk van een prachtige baby: "Het was een hele opluchting om hem te horen huilen"

18 Juni 2022 • Door Janine
6.089
Advertisement

Er zijn vrouwen die alles zouden doen om kinderen te krijgen en die niet opgeven tegenover Moeder Natuur die tegen hen lijkt te zijn. Erin Blaskie werd 10 keer zwanger, maar slaagde er slechts in om twee van deze zwangerschappen te voldragen. Tien jaar na de geboorte van hun eerste dochter verwelkomden Erin en haar man een prachtig jongetje. Beiden hadden de hoop niet verloren, maar we kunnen ons voorstellen hoe moeilijk het was om met zeven miskramen om te gaan. Elke keer moet het niet alleen stressvol zijn geweest voor het lichaam van de vrouw, maar ook mentaal. Dit keer ging alles echter goed.


Het huilen van haar pas geboren zoon klonk als "muziek" in de oren van Erin, die na zeven miskramen nauwelijks durfde te hopen een tweede kind te krijgen. In een video die de vrouw op TikTok plaatste, kunnen we duidelijk de emotie van dat magische moment zien: "Hem horen huilen, na zeven miskramen te hebben gehad, was een van de mooiste dingen in mijn leven!". De vrouw is in tranen, snikkend, maar ze is gelukkig: al die moeilijke momenten door de jaren heen hebben haar zo ver gebracht. Haar lange reis naar vruchtbaarheid zorgde op het einde voor ongelooflijke vreugde voor haar.

“Het is echt”, zei Erin, “ik kon het niet geloven dat hij er eindelijk was”.

We kunnen ons de pijn voorstellen die Erin en haar man al die jaren hebben gevoeld: een kind verliezen moet een ondraaglijke pijn zijn en blijven proberen te verlangen naar het moederschap is net zo moeilijk als je geen resultaten ziet.

Nu heeft Erin twee prachtige kinderen, een 10-jarig meisje en een zoontje van een paar maanden, met wie ze haar reis als vrouw en moeder voortzet.

We laten je de link naar haar Instagram-account achter, voor het geval je haar familie-avonturen wilt blijven volgen via haar eigen posts.

Advertisement

Nogmaals gefeliciteerd en veel geluk voor deze moeder! Iedereen verdient het om gelukkig te zijn en Erin wachtte op de geboorte van haar tweede kind om echt gelukkig te zijn.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt