Man ging de gevangenis in voordat z'n zoon werd geboren en 12 jaar later ziet hij hem voor het eerst

door Skip

03 Juli 2022

Man ging de gevangenis in voordat z'n zoon werd geboren en 12 jaar later ziet hij hem voor het eerst
Advertisement

Soms maken we fouten waardoor we belangrijke momenten mislopen en geen unieke momenten in het leven kunnen meemaken. Je hebt helaas niet altijd de nodige volwassenheid om in te zien wanneer iets goed of fout is, en denk je niet goed na voordat je dingen gaat doen waar je spijt van gaat krijgen. Zo ging het ook een beetje bij deze vader.

Omdat hij een fout had begaan werd Zoski Brilla veroordeeld tot 12 jaar opsluiting. Hierdoor kon hij zijn kind niet grootbrengen samen met zijn partner. We gaan het hebben over het moment waarop deze man na 12 jaar voor het eerst zijn zoon kon omarmen.  

via zoskibrilla91/Tik Tok

Advertisement
zoskibrilla91/Tik Tok

zoskibrilla91/Tik Tok

Zoski Brilla moest vanwege een fout die hij had begaan, zijn leven 12 jaar op pauze zetten. Tot de gevangenis veroordeeld om zijn daad, moest hij niet alleen zijn vrijheid opgeven, maar moest hij ook de vreugde missen die je hebt bij het zien van het grootbrengen van je gezin. Juist terwijl hij zijn straf aan het uitzitten was beviel zijn vriendin van hun zoon. Om redenen die we al eerder noemden, kon Zoski niets en heeft hij meer dan tien jaar moeten wachten voordat hij zijn zoon leerde kennen en hem stevig in zijn armen kon sluiten. Twaalf jaar is niet niks, logisch ook dat toen het moment kwam, hij ook buiten zichzelf was van blijdschap.  

Advertisement
zoskibrilla91/Tik Tok

zoskibrilla91/Tik Tok

In de video die Zoski heeft geplaatst op zijn TikTok-profiel lijkt hij een hele nerveuze indruk te maken en kan hij van de spanning niet stil blijven staan. Toen zijn zoon de kamer binnen mocht waar vader stond te wachten, begon vader zenuwachtig te bewegen en wat heen en weer te drentelen. Je zou toch ook ongeveer zo reageren wanneer je denkt aan het moment waarop je voor het eerst iemand ontmoet die zo belangrijk is zoals een zoon?

En als de jongen dan komt aangelopen is op de beelden te zien hoe twee mensen elkaar van een afstandje bekijken, voorzichtig zijn en vervolgens elkaar ineens emotioneel en ontroerend omhelzen, iets waar heel lang naar is uitgekeken.  

zoskibrilla91/Tik Tok

zoskibrilla91/Tik Tok

Helaas loopt het leven niet altijd zoals we dat voor ogen hebben en maken we soms niet de beste keuzes, maar is het toch mooi om te denken dat niet alles is verloren en dat er ook een tweede kans is voor mensen die in de fout zijn gegaan. Vind je ook niet dat dit opgaat voor Zoski, dat hij opnieuw kan beginnen met zijn zoon, de beste manier om weer op gang te komen en zijn nieuwe pad te bewandelen?

We wensen hem alle goeds in zijn nieuwe leven, en we hopen dat hij zo snel mogelijk de verloren tijd en de relatie met zijn zoon kan inhalen.

Advertisement