x
Deze dame is trots op haar ongeschoren…
Bruidegom stuurt vrouwelijke familieleden weg van bruiloft omdat ze toch in het wit gekleed waren Deze moeder heeft heel weinig geld om van te leven, maar ze geeft het kopen van merkkleding voor haar 12-jarige dochter niet op

Deze dame is trots op haar ongeschoren benen en oksels en haar vriendje vindt het prachtig

30 Juni 2022 • Door Skip
7.591
Advertisement

Het blijft in onze maatschappij nog steeds heel moeilijk een vrouw voor te stellen die zich niet harst want overbodige lichaamsbeharing lijkt niet alleen hetzelfde te betekenen als lelijk zijn, maar ook te betekenen dat je gebrekkige persoonlijke hygiëne hebt. Dat is natuurlijk niet echt zo en willen sommige dames gewoon liever een look die wat dichter bij de natuur staat, zonder dat ze daar dan meteen voor naar de schoonheidsspecialiste moeten. Amber, die ook wel op TikTok als "maybe.ambs" door het leven gaat is een van die dames die het geen moer kan schelen dat ze harige oksels of benen heeft, want zo heeft ze ze graag. En ook haar vriendje is in staat haar te accepteren zoals ze is.  


Amber heeft met haar video's behoorlijk wat bewondering weten te oogsten en voor ophef weten te zorgen onder enkele gebruikers. Ze laat trots d'r beharing zien, dit doet ze ook om andere vrouwen bewuster hiervan te maken. Want wat kan het hebben van lichaamsbeharing nou kwaad? We hebben hier met de aard van de mens, dat wil zeggen dat het haar op die plekken groeit met een hele exacte reden. Pas later hebben mensen besloten weg te halen uit esthetische of praktische overwegingen.

Gebruikers die de video's van Amber hebben gezien vroegen haar eerlijk of zij zich niet zorgen erover maakte dat haar vriendje d'r zou kunnen verlaten voor een wat minder behaarde en minder "wilde" dame. Ze reageerde hierop door nog een video te maken waarin ze niets aan de twijfel overliet. In de video is te zien hoe zij en haar vriend onderweg zijn in de auto en hij haar benen streelt alsof er geen vuiltje aan de lucht is. Nee dus, Amber maakt zich helemaal niet zorgen over het wel of niet uitkomen van zo'n mogelijk scenario.  

Amber laat niet alleen haar okselhaar zien, maar zette ook een video online waarin ze het paars wil verven. Ze maakte van de gelegenheid gebruik om oprecht dit te zeggen:"Nu met alle discussies die ik heb aangewakkerd leek het me nu het perfecte moment een nieuwe kleur voor mijn oksels te proberen. Als ik kijk naar hoeveel onwetende mensen er zijn wat dit soort dingen aangaat dan word ik daar boos om. En dan vind ik het juist leuk om het vuurtje nog meer op te stoken."

Ze heeft met haar houding voor veel bewondering gezorgd bij veel vrouwen die hoe dan ook nog terughoudend zijn met zichzelf wat laten (over)gaan in een wat meer natuurlijkere stijl, zo laat iemand weten: "Mijn complimenten, maar zelf zou ik het nooit kunnen." Andere dames vertelden verdrietig genoeg hoe hun vriendjes hen attenderen op ook maar de miniemste overmaat aan lichaamsbeharing. Dit komt dan in feite neer op een oordeel, waardoor deze dames altijd perfect en onthaard voor de dag moeten komen, iets wat natuurlijk moeilijk is na te streven.

Hoe kijk jij tegen dit onderwerp aan?   

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt