Stel verstopt geld in babyproducten in supermarkten: “Een hulp voor kersverse ouders in moeilijkheden”

Janine image
door Janine

14 Juli 2022

Stel verstopt geld in babyproducten in supermarkten: “Een hulp voor kersverse ouders in moeilijkheden”
Advertisement

De prijzen van babyproducten zijn niet bepaald laag, ondanks het feit dat het essentiële producten zijn voor een kind. Daarom moeten veel gezinnen die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, voor elke aankoop belangrijke keuzes maken. Als je je de luxe niet kunt veroorloven om alles te kopen, moet je prioriteiten stellen. Krystal en Patrick Duhaney weten dit maar al te goed, zij hadden niet veel toen hun eerste kind werd geboren. Nu, jaren later, hebben ze niet alleen hun gezin uitgebreid, maar hebben ze ook een aantal tips voor nieuwe ouders. Het paar herinnerde zich de beginperiode en besloot een liefdevol gebaar te maken door enkele bankbiljetten te verbergen in babyproducten van verschillende lokale supermarkten.

via TikTok / givingtuesdayca

Advertisement
TikTok / givingtuesdayca

TikTok / givingtuesdayca

Luiers, flesjes, crèmes, zeep, kleding en natuurlijk speelgoed: dit en nog veel meer zijn slechts enkele dingen die een baby nodig heeft. Als een gezin in de problemen zit en genoodzaakt is zich te behelpen, zal het noodzakelijkerwijs alles achterwege moeten laten wat geen prioriteit lijkt te hebben. De Duhaneys hebben dit soort moeilijkheden gekend, maar gelukkig voor hen zijn het verre herinneringen: dankzij het project op Instagram Milky Mama, waarin ze advies geven over borstvoeding, konden ze wat financiële stabiliteit vinden en nog een baby krijgen.

Krystal en Patrick hebben daarom besloten om ouders die mogelijk in moeilijkheden verkeren te helpen. Hoe? Het kiezen van een budget van $1000 dat willekeurig wordt verdeeld in de verpakking van babyproducten in lokale winkels. Melkpoeder en luiers zijn de perfecte verpakkingen geworden waarin sommige gezinnen bij thuiskomst een leuke verrassing kunnen vinden.

Advertisement

Het gaat natuurlijk om een kleine financiële steun - $20 in elke verpakking - dat is bedoeld om de nabijheid te symboliseren met degenen die hun eerste stappen als ouder met enige onzekerheid zetten. Met deze paar bakbiljetten weet het paar heel goed dat ze de omstandigheden van een gezin in moeilijkheden niet zullen kunnen veranderen, maar ze hopen dat het geld in ieder geval nuttig kan zijn op de donkerste momenten.

Het gebaar, vastgelegd en vervolgens verspreid op TikTok, is niet bedoeld als opschepperij van degenen die, net als zij, "het hebben gered", maar een baken van hoop voor anderen. Als meer mensen zich hierbij aansluiten, zullen Patrick en Krystal zeker kunnen beweren dat ze hebben bijgedragen aan een betere wereld.

Advertisement