Moeder van 10 kinderen in de steek gelaten door haar man: “hij achtte het niet mogelijk dat ik de 5e tweeling verwachtte”

Janine image
door Janine

26 Juli 2022

Moeder van 10 kinderen in de steek gelaten door haar man: “hij achtte het niet mogelijk dat ik de 5e tweeling verwachtte”
Advertisement

De komst van een baby wordt niet altijd als een zegen gezien, of in ieder geval niet voor iedereen. Er zijn mensen die het met heel hun hart willen en er blij mee zijn, mensen die van kinderen houden en alles voor hen zouden opofferen, maar er zijn er ook die, ondanks dat ze een deel van hun leven aan het gezin hebben gewijd, bij de komst van nog een kind de verantwoordelijkheid niet kunnen dragen en besluiten het schip te verlaten.

Een metafoor die perfect samenvat wat er is gebeurd met de vrouw waarover we je willen vertellen. Een moeder die helemaal alleen was na de geboorte van haar laatste twee kinderen. Laten we samen kijken wat er is gebeurd en waarom.

via Il fatto quotidiano

Advertisement
Rawpixel - Not the actual photo

Rawpixel - Not the actual photo

We hebben het over Gloria Nalongo, een moeder uit Oeganda die na haar laatste bevalling in de steek werd gelaten door haar man. De man, verbijsterd door het idee om weer vader te worden, geloofde niet dat het mogelijk en "normaal" was dat de vrouw haar 5e tweeling verwachtte. Je leest het goed. Gloria, al moeder van 8 kinderen, allemaal tweelingen, was zwanger van haar negende en tiende baby toen ze zich realiseerde dat er iets mis was met haar man.

Tijdens een lang interview vertelde deze moeder over haar niet zo eenvoudige leven. "Toen ik mijn man vertelde dat ik weer in verwachting was, antwoordde hij dat het te veel voor hem was - zei de vrouw - Het leek hem niet mogelijk dat ik zwanger was van onze 5e tweeling, maar het was zo. Hij definieerde mij abnormaal en zodra hij erachter kwam, adviseerde hij me om naar het huis te gaan van mijn familie van herkomst". Maar blijkbaar heeft Gloria alle banden met haar ouders verbroken sinds ze met haar man naar een nieuwe stad is verhuisd.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Helemaal alleen, in grote financiële moeilijkheden en met een dreigende uitzetting, verklaarde de vrouw dat ze, ondanks alles, haar prachtige kinderen nooit zou opgeven. “Ze zijn een zegen" - zo sprak ze over de kleintjes en ze beweerde dat ze er alles aan zou doen om ze goed op te voeden. "Ik heb er nooit spijt van gehad dat ik tien kinderen heb gekregen en ik zal nooit van gedachten veranderen."

Natuurlijk zal het niet gemakkelijk zijn om alleen verder te gaan, maar ze vertrouwt op de geestelijke steun die uit haar geloof voortkomt en kijkt met vasthoudendheid en vastberadenheid vooruit in de hoop dat de toekomst voor haar en haar kleintjes het geluk zal geven dat ze verdienen. We wensen haar heel veel succes en hopen dat alles goed komt.

Advertisement