Ze komt thuis na een vakantie en vindt tijdens het uitpakken een tarantula tussen haar kleding

Janine image
door Janine

27 Juli 2022

Ze komt thuis na een vakantie en vindt tijdens het uitpakken een tarantula tussen haar kleding
Advertisement

Als het om insecten of spinachtigen gaat, is de wereld altijd verdeeld in degenen die hun blik niet eens op deze kleine wezens kunnen houden en degenen die, aan de andere kant, ontroerd raken bij de gedachte alleen al aan het vinden van een zeldzaam exemplaar. Een Engels meisje dat na een aangename vakantie thuiskwam uit Cyprus, had gemengde gevoelens toen ze haar koffer opendeed, deze leegmaakte en oog in oog stond met een gigantische vogelspin. Waarschijnlijk was het dier tussen de kleding van haar koffer op Cyprus geglipt en had het meisje het, zonder het ook maar in het minst te hebben opgemerkt, per ongeluk naar haar geboorteplaats meegebracht.

via TikTok / georgiahsx

Advertisement
TikTok / georgiahsx

TikTok / georgiahsx

Een tarantula tussen de kleren: een "verrassing" waarbij vele arachnofoben het hadden kunnen uitschreeuwen en die zeker voor enig ongemak zorgde bij de jonge hoofdpersoon van dit bizarre incident. Het meisje toonde in een video op haar TikTok-account het "schattige" dier dat onbewust gevangen zat in haar koffer, helemaal van Cyprus tot het Verenigd Koninkrijk. Alsof uitpakken na een mooie reis nog niet vervelend genoeg was, kreeg de jonge vrouw meteen weer met een ander vervelend probleem te maken.

In dezelfde video waarin de tarantula verschijnt, laat de TikToker het aan een vriendin van haar aan de telefoon zien, in een poging erachter te komen wat ze met het dier in kwestie moet doen. De situatie is duidelijk surrealistisch en er wordt veel gelachen tijdens het absurde telefoongesprek.

Advertisement
TikTok / georgiahsx

TikTok / georgiahsx

"Ik denk dat ik een tarantula in mijn koffer mee naar huis heb genomen uit Cyprus", luidt het bijschrift onder de video van de jonge vrouw. Veel gebruikers, liefhebbers van spinachtigen, gaven haar advies over wat ze moest doen en met wie ze in deze gevallen contact moest opnemen. Een van hen bood zelfs aan persoonlijk langs te komen om het probleem op te lossen en de spinachtige met zijn eigen handen op te pakken.

Sommige gebruikers hadden na het bekijken van de video twijfels over waar ze naartoe op vakantie moesten gaan, met afschuw vervuld bij de gedachte dergelijke ontmoetingen te doen.

Hoe zou jij hebben gereageerd en vooral, hoe zou je het probleem hebben aangepakt als je een tarantula in je koffer had gevonden? Wij zijn er zeker van dat we zouden zijn weggerend!

Advertisement