Hij is aan het werk als hij ontdekt dat hij 16 miljoen euro heeft gewonnen en miljonair is geworden: hij neemt meteen ontslag

Janine image
door Janine

31 Juli 2022

Hij is aan het werk als hij ontdekt dat hij 16 miljoen euro heeft gewonnen en miljonair is geworden: hij neemt meteen ontslag
Advertisement

Wie wil er niet op een ochtend wakker worden en ontdekken miljonair te zijn geworden? Wat zou je dan doen met al dat beschikbare geld? Misschien is het eerste waar je aan denkt, de keuze tussen blijven werken of niet. Waarschijnlijk een moeilijke beslissing voor velen, maar dat was het niet voor de hoofdpersoon van dit verhaal.

Hij, de gelukkige winnaar van 16 miljoen euro, aarzelde niet en besloot geen moment langer te werken. Dus zei hij onmiddellijk na het horen van het nieuws zijn baan op en begon zijn avontuur in de wereld van rijkdom. Laten we eens kijken hoe het ging.

via Gaming Deputy

Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Deze man had een pauze op zijn werk toen hij besloot om de laatste trekking te bekijken waaraan hij had deelgenomen. Vele malen had hij zijn geluk beproefd, maar nooit had Vrouwe Fortuna op zijn deur geklopt. Toen hij, net als vele anderen, zijn lot controleerde, realiseerde hij zich plotseling dat zijn leven nooit meer hetzelfde zou zijn.

Om voor de hand liggende redenen anoniem gelaten, woont de hoofdpersoon van het verhaal met zijn vrouw op het eiland La Réunion. Een normaal leven, bestaande uit werk, gezin en ongetwijfeld wat vermaak dat, uit het niets, op zijn kop werd gezet. Toen de winnaar zich realiseerde dat hij een exorbitant bedrag in handen had, en pas na een zorgvuldige controle van de getrokken nummers, verspilde hij geen tijd en schreef hij zijn ontslagbrief.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

De op één na hoogste overwinning ooit op het eiland. Voordien had een andere gelukkige zijn of haar geluk beproefd en een "buit" van 50 miljoen euro weten binnen te halen. Duizelingwekkende bedragen die iedereen in moeilijkheden zou brengen.

Wat moet je namelijk met zoveel miljoenen beschikbaar? "We willen graag door Australië gaan reizen - zei de hoofdpersoon van dit verhaal in een interview - en dan zouden we graag een cruise op de fjorden maken". Maar gezien het gewonnen bedrag, zal het paar zich een complete wereldreis kunnen veroorloven, misschien een luxe huis, etentjes in trendy restaurants, juwelen, auto's, boten enzovoort.

Als jij plotseling miljonair zou worden, waar zou jij dan je geld aan uitgeven? Heb je al een idee?

Advertisement