Hij zegt zijn baan als lasser op en wordt expert in manicure: man trotseert stereotypen en boekt succes - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij zegt zijn baan als lasser op en…
5-jarige jongen roept om hulp en helpt zijn moeder: “hij heeft mijn leven gered” Ze voelt zich niet op haar gemak in een vrouwelijk lichaam en besluit zich te laten opereren: 2 jaar later heeft ze er spijt van

Hij zegt zijn baan als lasser op en wordt expert in manicure: man trotseert stereotypen en boekt succes

04 Augustus 2022 • Door Janine
3.171
Advertisement

Iedereen wil zich mooi voelen en met de mode meegaan, daarom zorg je voor de vernieuwing van je garderobe, ga je naar de kapper en ook naar de schoonheidsspecialiste. Kortom, je zoekt naar de beste manier om voor jezelf te zorgen. Vooral vrouwen zijn de laatste tijd gefascineerd door de vaardigheid van nagelstylisten - professionals die zich bezighouden met nagelverzorging - om de handen van hun klanten mooi te maken. Kleuren, tekeningen, glitter, mat en glanzend nagellak, iedereen heeft de mogelijkheid om te kiezen wat haar voorkeur heeft.

Meestal zijn deze personen vrouwen die, betoverd door de vele creatieve mogelijkheden waarvan ze kunnen genieten, zichzelf katapulteren in de wereld van de manicure. Wat als een man het in plaats daarvan deed? Geloof je het niet? Fout, want het is precies de keuze van Henrique Albertasse, een jonge man van 26 jaar die een schitterende carrière begon in deze sector. We vertellen je wat meer over hem.

via: Tab uol

Henrique is een man die, moe van zijn baan als lasser en vooral van de situatie waarin hij zich economisch gezien bevond, besloot van beroep te veranderen, zonder zich in de keuze te beperken. Gezien zijn eerdere werk zou ieder van ons geneigd zijn te denken dat deze man min of meer in dezelfde richting zou zijn gegaan, maar dat is niet zo. Hij nam als voorbeeld het beroep van zijn zus, haar vrijheid betreft werkuren en haar hogere inkomen om in een overwegend vrouwelijke sector aan de slag te gaan.

Van lasser ging hij aan het werk als nagelstyliste en wijdde zich aan de nagelverzorging. We maken geen grapje en het succes overtrof de verwachtingen in een mum van tijd. In slechts 6 maanden slaagde hij erin heel beroemd te worden en zowel op sociale netwerken - met 240.000 volgers - als klanten een aanhang te hebben. Velen willen naar hem toe en verlaten de studio met originele en mooie nagels.

"Mijn zus had een flexibele routine, een goed salaris en genoot van haar werk. Dit alles trok mijn aandacht en ik ging ook werken in deze wereld" - bekende Henrique.

Advertisement

Een gewaagde keuze, als we bedenken dat manicure een overwegend vrouwelijke bezigheid is. En wie weet dat het niet dit was, naast zijn talent, dat hem tot succes leidde? Eén ding is zeker: deze man kent zijn vak, hij begreep heel goed wat zijn talenten waren en hij wist ze te benutten, zozeer zelfs dat hij met zijn zus erover denkt een nieuwe salon te openen.

We wensen hem heel veel succes en dat dat succes mag groeien!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt