15 stellen bewijzen dat ook met een groot leeftijdsverschil, onvergetelijke relaties kunnen worden beleefd - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
15 stellen bewijzen dat ook met een…
Een schoolhoofd werkt in de nachtploeg in een supermarkt om zijn salaris te doneren aan studenten in financiële moeilijkheden Een dakloze man zorgt voor zijn gehandicapte hond: hij geeft hem te eten en beschouwt hem als

15 stellen bewijzen dat ook met een groot leeftijdsverschil, onvergetelijke relaties kunnen worden beleefd

14 Februari 2021 • Door Janine
16.093
Advertisement

Bij het aangaan van een relatie kan het normaal zijn om langetermijnplannen te maken, waaronder het stichten van een gezin en het plannen van alles om dit mogelijk te maken. Als twee mensen op dezelfde golflengte zitten, is de kans groter dat ze deze plannen kunnen uitvoeren. Vaak geven veel jonge vrouwen de voorkeur aan een stabiele relatie met veel oudere mannen, misschien omdat hun volwassenheid hen een zeker gevoel van veiligheid geeft dat veel leeftijdsgenoten misschien niet kunnen overbrengen. Het omgekeerde komt natuurlijk ook voor. Een kenmerk dat echter verschillende paren van dit type verenigt, is het gevoel van schaamte en angst om beoordeeld te worden door de mensen in de omgeving. Vrienden, familieleden of onbekenden die misschien denken: zijn het vader en dochter? Of moeder en zoon?

Het advies van de mensen op deze foto's, die hun mening wilden geven, is simpel: laat vooroordelen van je afglijden en houd van wie je maar wilt! 

1. "Ik ben 35 jaar en hij is 53, we zijn 3 jaar samen en het gaat heel goed!"

2. Hij is 39 en zij 24

Deze vrouw zei dat ze zich nog nooit zo goed had gevoeld als bij haar vriend. De foto is gemaakt op de dag dat ze haar vierentwintigste verjaardag vierde! Wat te zeggen: veel geluk samen!

Advertisement

3. Zij is 23 en hij 40!

Het stel vierde zijn 40e verjaardag en maakte een wandeling langs de kust in Oregon. Hij ziet er goed uit voor zijn leeftijd!

4. Ik (38 jaar) en mijn vriend (22 jaar)

Zoals de vrouw zelf beschrijft: "Gisteren vierden we dat we een jaar samen zijn. Hij verraste me met bloemen en een heerlijk diner in een Frans restaurant. Ik kon niet gelukkiger zijn op deze dag!" 

5. "Over 5 maanden gaan we trouwen!"

foto: Reddit

"Ik dacht dat mijn partner en ik een groot leeftijdsverschil hadden totdat ik deze groep vond", zegt de vrouw, 27 jaar, verwijzend naar een Reddit-groep waar gebruikers hun prachtige liefdesverhalen delen die verwijzen naar het belangrijke verschil in leeftijd. "Er zijn zoveel geweldige koppels... het is echt geruststellend om andere mensen in vergelijkbare situaties te zien. Na zes en een half jaar staan ​​mijn partner en ik op het punt om te trouwen!" Veel geluk voor dit prachtige stel! 

Advertisement

6. Twaalf jaar verschil, maar dat zou je niet zeggen...

Hier vieren ze zijn vijftigste verjaardag!

7. Hij is 32 jaar en zijn man is 51!

Ze zijn 2 jaar getrouwd en 6 jaar samen. Het leeftijdsverschil is voor hen helemaal geen probleem: ze zouden niet gelukkiger kunnen zijn! 

Advertisement

8. Zij is 23 jaar en hij 61: 38 jaar verschil!

foto: Reddit

Dit meisje maakte zich grote zorgen over het oordeel van anderen, vooral dat van vrienden en familie, over haar relatie. De twee hebben 38 jaar verschil en ontmoetten elkaar op het werk (zij was programmeur en hij een investeerder). Ze zijn verliefd, ondanks de vooroordelen. Wat vind jij? 

9. "Ik (30 jaar) en mijn man (53 jaar) vieren vandaag onze trouwdag!"

Ondanks het leeftijdsverschil zijn de twee al 10 jaar gelukkig getrouwd. Links zie je hun eerste foto die ze samen hebben gemaakt, terwijl rechts een van de laatste is. 

Advertisement

10. "Onze trouwdag" (hij 39 en zij 26!)

Het jonge stel is 3 jaar getrouwd en op dit moment zijn ze nog gelukkiger dan voorheen. 

11. "Mijn vriend is 53 jaar en ik 22: ik ben gek op hem!"

12. Al 8 jaar samen... (zij 38 en hij 64)

13. "Ik (23) en mijn man (40)!"

De twee zijn twee en een half jaar samen en verwachten een baby. Gefeliciteerd! 

"Er kunnen langdurige relaties bestaan ​​tussen mensen met een groot leeftijdsverschil!" zegt deze 26-jarige, getrouwd met een 50-jarige man, ze zijn 4 jaar getrouwd en hebben samen een dochter: een gelukkig gezin! 

15. Hij 49 en zij 23: wat een mooi stel!

foto: Reddit

Ze verliet zelfs haar land (het Verenigd Koninkrijk) om een ​​visum te krijgen om permanent in Nieuw-Zeeland te blijven. Het was lastig om het visum te krijgen, maar het was het waard!

Al deze mensen zijn het "levende bewijs" dat langdurige relaties met veel oudere partners mogelijk zijn! En dat niet alleen: ze zijn ook voldoening gevend en vol geluk! Natuurlijk moet je "de juiste persoon" ontmoeten en een aantal risico's nemen om het echt te begrijpen, maar het is een risico dat ook leeftijdsgenoten op dezelfde manier lopen. Wat vind jij van relaties waarin partners een belangrijk leeftijdsverschil hebben? 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt