Ze krijgt $80 per uur om onbekenden te knuffelen en stress te verlichten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze krijgt $80 per uur om onbekenden…
15 twijfelachtige schoenen waarbij klanten niet aarzelden om ze voor een fortuin te kopen Een dakloze betaalt altijd met door hem getekende valse bankbiljetten: een genereuze winkelier besluit ze

Ze krijgt $80 per uur om onbekenden te knuffelen en stress te verlichten

25 Januari 2021 • Door Janine
1.452
Advertisement

Tegenwoordig worstelt iedereen om de "baan van het leven", de goedbetaalde, te vinden, waar je het gevoel hebt dat je de beste jaren van je leven in hebt geïnvesteerd, gebogen over de studieboeken. Helaas is het niet vanzelfsprekend om een ​​dergelijke voldoening te kunnen bereiken, maar we hebben allemaal de plicht om ons hiervoor in te zetten. Robin Marie heeft waarschijnlijk haar doel bereikt en is er erg blij mee: op haar 48e verdient ze $80 per uur om “onbekenden te knuffelen". Een bizarre bezigheid, erkend door een certificering, waarmee ze maar liefst $40.000 per jaar kan verdienen. Haar doel is om anderen een goed gevoel te geven dankzij eenvoudig fysiek contact: knuffels, omhelzingen en strelingen. Zou jij het doen?

via: Fox News

Om een ​​"professionele knuffelaar” te worden of om de service van een van hen aan te vragen, ga je naar cuddlist.com (momenteel alleen beschikbaar voor Canada, de Verenigde Staten en Australië). Robin Marie is een van deze mensen die van knuffels en therapeutisch lichamelijk contact hun beroep hebben gemaakt: knuffels en omhelzingen in elke positie, altijd met respect voor de grenzen die het werk zelf oplegt. Dit zijn duidelijk puur platonische omhelzingen, dus er is geen romantische verbinding tussen de twee partijen, eerder een “spirituele”.

De "knuffelaars" hebben een specifieke gedragscode, die vereist dat klanten naast een broek minstens een t-shirt of een hemd dragen. Korte broeken worden ook geaccepteerd in de zomer, zolang ze maar tot onder het midden van de dijen komen. Boxers of slips zijn niet acceptabel.

De sessies van Robin duren gewoonlijk één tot vier uur en vinden plaats in een "ontspanningsruimte" die ze huurt in Kansas City. De klanten zijn van alle soorten en leeftijden: de jongste was 20 en de oudste 75. Mannen, vrouwen van elke seksuele geaardheid, religie of afkomst zijn welkom.

Robin besteedt tot 25 uur per week aan het in de watten leggen van haar zakelijke klanten, terwijl ze ongeveer 10 uur besteedt aan het knuffelen van haar metgezel en nog eens 7 met de kat. Een continue knuffelen waar ze nooit genoeg van krijgt!

Advertisement

In feite zijn omhelzingen en knuffels buitengewoon lonend, omdat ze ons lichaam in staat stellen oxytocine af te geven, een van de vaak geciteerde "gelukshormonen". Dit is de reden waarom de cliënt in staat is om te ontspannen en veel van de stress kwijt te raken. Meestal zijn de klanten van Robin mensen die in de loop der jaren veel gebrek aan fysiek contact hebben gehad.

Maar een "professionele knuffelaar” zijn betekent niet alleen "knuffels geven in verschillende houdingen"; het is een baan dat meer gericht is op de verbinding die men met anderen weet te creëren: het is belangrijk om een ​​veilige en comfortabele omgeving te kunnen creëren, onbegaanbare grenzen te stellen en de cliënt te leren dat er niets mis is om te vragen wat je wilt. "Veel mensen vinden het moeilijk om te vragen wat ze nodig hebben in het leven en een knuffelende professional kan daar echt bij helpen."

Wat denk jij, zou jij een professionele knuffelaar kunnen worden of zou je geknuffeld willen worden?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt