x
Ze heeft een vreemde moedervlek op haar…
Vader bekritiseerd omdat hij zijn 5 kinderen Ze geeft per maand 3.500 euro uit om in een luxe hotel te wonen:

Ze heeft een vreemde moedervlek op haar buik en besluit het te onderzoeken: ze ontdekt dat dit het teken is van haar nooit geboren tweelingzus

06 Augustus 2022 • Door Janine
2.732
Advertisement

Er zijn veel mensen die, als teken van herkenning, een kleine moedervlek of iets anders op het lichaam hebben. Of het nu groot of klein is, deze eigenschap maakt de drager speciaal en onderstreept zijn bijzonderheid. Maar behalve het puur esthetische aspect, kunnen met name de moedervlekken ook een symptoom zijn van pathologieën, niet per se ernstig, zoals in het geval van de vrouw waar we het met je over hebben.

Ze draagt om precies te zijn de tekenen van een ongeboren tweelingzus op haar lichaam. Hoe is het mogelijk? Laten we het samen uitzoeken.


De hoofdpersoon van dit bijzondere verhaal is Taylor Muhl, een 33-jarige Californische zangeres en model die in verschillende interviews heeft verteld over haar bijzondere toestand. De vrouw heeft, zoals te zien is op de foto's die op sociale media zijn gedeeld, een grote donkerroze pigmentatie op de buik en rug. Wat is dit precies? Geïntrigeerd door de grootte van de vlek en vanwege de gezondheidsproblemen die ze altijd had, besloot ze op onderzoek uit te gaan om de aard ervan te ontdekken.

Het antwoord van de geneeskunde was verbazingwekkend omdat de moedervlek het teken zou zijn van een ongeboren tweelingzus. Precies. Technisch gezien zou dit zijn gebeurd: toen haar moeder haar verwekte, zou in haar baarmoeder een tweelingzwangerschap zijn begonnen. Helaas zou Taylors tweelingzus zich nooit hebben gevormd, maar haar DNA is versmolten met dat van de vrouw, waardoor chimerisme is ontstaan. Een zeldzame pathologie waarbij hetzelfde levende wezen, in dit geval het model, de aspecten van twee verschillende individuen heeft. Soms wordt het opgemerkt in de verschillende kleur van de ogen - bijvoorbeeld de ene blauw en de andere bruin - hier gebeurde het door de manifestatie van een donkerroze moedervlek.

Chimerisme is zeer zeldzaam, slechts 100 mensen in de wereld hebben de kenmerken en onder hen zijn er die niet eens problemen op het gebied van het immuunsysteem hebben. Helaas is dit bij Taylor niet het geval. Ze verklaarde dat ze elke dag worstelt met pijnen van nek tot teen en dit maakt het leven niet gemakkelijk voor haar, maar ze heeft besloten niet te veel medicijnen te nemen die de situatie zelfs erger zouden kunnen maken.

Op de vraag wat ze voelde op het moment van de ontdekking, antwoordde de vrouw: "Eerst was het heel vreemd en ik was verbijsterd, maar toen sloeg het verdriet toe: ik had met iemand anders kunnen leven om mee op te groeien. maar dat is niet gebeurd. Misschien had het leuk geweest om de kindertijd te delen". Natuurlijk is de tweelingzus nooit geboren of zelfs volledig verwekt, maar ze zal altijd bij haar zijn en ze zullen onafscheidelijk zijn.

Advertisement

De ontdekking van deze eigenschap was onder meer een manier om mensen te sensibiliseren voor het accepteren van lichamelijke gebreken. Als model voelt ze zich misschien ongemakkelijk bij het tonen van haar buik, maar ze is er trots op en door het openbaar te maken, helpt ze ook anderen om zich goed in hun eigen lichaam te voelen. Een heel mooi en zo je wilt, altruïstisch gebaar, dat haar eer aandoet.

Had jij al eens van dit genetische fenomeen gehoord?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt