Ouders nemen afstand van zwangere vriendin zoon zonder zijn medeweten: wanneer ze proberen opnieuw contact te maken, wordt hij woedend

Janine image
door Janine

03 September 2022

Ouders nemen afstand van zwangere vriendin zoon zonder zijn medeweten: wanneer ze proberen opnieuw contact te maken, wordt hij woedend
Advertisement

We hebben altijd de neiging om te denken dat onze ouders "perfecte mensen" zijn met altijd de juiste oplossing bij de hand, maar heel vaak is dit helemaal niet het geval. Ouders zijn ook maar "mensen”, en als mensen kunnen ze fouten maken, soms onvergeeflijke fouten begaan, zij het "voor een goed doel", volgens hun standpunt.

Een voorbeeld is het verhaal van deze jonge man, die onlangs het verschrikkelijke geheim van zijn familie ontdekte en zich daarom tot de Reddit-gemeenschap wendde voor advies over hoe met de situatie om te gaan. Laten we eens kijken.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Ik kwam erachter dat mijn vriendin Lucy onze zoon John heeft gekregen, die nu 4 jaar oud is, en ik ontdekte ook het enorme bedrog van mijn ouders", zei de man. "Tijdens ons laatste jaar op het lyceum stierf Lucy's moeder. Ze had geen andere familieleden in de Verenigde Staten, het enige familielid dat ze had was haar vader in Mexico. We wilden gaan samenwonen, maar we hadden er geen van beiden het geld voor. Mijn ouders wilden niet dat ze bij ons bleef, ook al had ze een baan gevonden, dus vertrok ze naar haar vader."

Op dat moment ontdekte het meisje dat ze zwanger was. "Mijn ouders sms'ten haar en deden alsof ze mij waren en vertelden haar dat ik er niet bij betrokken wilde zijn en dat ze me niet meer lastig moest vallen. Toen ik niets meer van haar hoorde, dacht ik dat ze me in de steek had gelaten, waar ik veel verdriet om had.” Na twee jaar keerde de jonge vrouw terug om de vader van haar zoon op te zoeken en toen ontdekte de man de hele waarheid. De liefde tussen hem en Lucy was nog niet voorbij en de twee kregen weer een relatie en - nadat de ouders hadden toegegeven dat ze op deze manier voor zijn bestwil hadden gehandeld - besloot hij alle banden met hen te verbreken. Meerdere keren probeerden zijn moeder en vader opnieuw contact met hem te krijgen, waarbij ze beweerden te hebben begrepen dat ze een vreselijke fout hadden gemaakt, maar de man was niet van plan om hen te vergeven.

"Op een dag gingen we naar het winkelcentrum en mijn zus voegde zich bij ons om samen te lunchen, toen ze een bericht kreeg van onze ouders met de vraag of ze mij had gezien, en ze antwoordde dat ze met ons was", legde de man uit. Het meisje zei tegen haar ouders dat ze daar niet moesten komen, maar het paar verraste hen aan het einde van de lunch.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Ik zei tegen Lucy dat ze onze zoon naar de auto moest brengen omdat ik met mijn ouders moest praten. Toen ze zich probeerden te verontschuldigen, schreeuwde ik tegen hen dat ze me de eerste jaren van mijn zoon hadden afgepakt en van mijn vriendin twee jaar lang een alleenstaande moeder hadden gemaakt. Ze zeiden niets, maar mijn moeder huilde", zei de man.

"Mijn zus vertelde me dat ik me misschien moest verontschuldigen omdat onze ouders zich vernederd voelden in het bijzijn van een groep vreemden. Mijn moeder vertelde haar gisteren ook dat ze beseften dat ze fout waren over wat ze gedaan hadden, maar de manier waarop ik tegen hen schreeuwde overdreven was", besloot hij en vroeg het web of hij echt een overdreven reactie had of niet.

Gebruikers kozen allemaal zijn kant. "Afgezien van hun gruwelijke bedrog, hebben ze je opzettelijk in het openbaar overvallen omdat ze ervan uitgingen dat je zou worden gedwongen om naar de regels van “beleefdheid” te handelen. Het geschreeuw was volkomen gepast en verdiend", merkte een gebruiker op.

Wat vind jij?

Advertisement