Ex-vriendin van haar 18-jarige zoon is zwanger: moeder eist vaderschapstest

Janine image
door Janine

14 September 2022

Ex-vriendin van haar 18-jarige zoon is zwanger: moeder eist vaderschapstest
Advertisement

De komst van een kleinkind is altijd een blijde gebeurtenis, maar als je niet zeker weet of dat kind daadwerkelijk het kind van je kind is, is het dan juist als grootouders om een ​​vaderschapstest vragen? Dit is wat een vrouw deed, waardoor er ruzie in de familie ontstond.

Reden waarom ze het web om advies vroeg om te begrijpen of ze verkeerd gehandeld had: "Mijn 18-jarige zoon ontdekte dat zijn ex-vriendin 8 maanden zwanger is. Tot nu toe wist hij niets van het feit dat ze in verwachting was en nu verwacht zij dat ik alles accepteer zonder vragen te stellen”, legde ze uit.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Mijn dochter, 20 jaar, is een vriendin en kamergenote van dit meisje en ze wist van haar zwangerschap, maar ze heeft ons niets verteld omdat ze haar vroeg dat niet te doen”, vervolgde ze. De jongen en zijn ex gingen uit elkaar omdat ze hem bedroog, en bovendien, volgens de vrouw, "was ze een erg behoeftig en manipulatief meisje: hij gaf veel geld aan haar uit omdat ze om cadeaus vroeg die mijn zoon zich niet eens kon veroorloven en ze overtuigde hem om een ​​van mijn creditcards te gebruiken om te krijgen wat ze wilde. Mijn dochter is ook door haar gemanipuleerd en gelooft niet in deze slechte daden. Ze stond aan mijn deur met de ex-vriendin van mijn zoon om haar te helpen vertellen dat ze zwanger is."

Toen de vrouw het meisje in de achtste maand zag, begreep ze dat ze haar zoon wilde vertellen dat hij de vader was: "Ik zei meteen dat mijn zoon geen geld of tijd zou investeren totdat er een vaderschapstest was waaruit bleek dat het kind van hem was. Mijn dochter was geschokt door mijn opmerking en beschuldigde me ervan hem aan te moedigen een afwezige vader te zijn en werd boos omdat ik haar niet eens de kans gaf om het uit te leggen”. De ex begon te huilen en zei dat de vrouw haar altijd verkeerd beoordeelde en dat ze 8 maanden van haar zwangerschap alleen had doorgebracht en dat ze op zijn minst voor haar konden zorgen in het belang van haar kind.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Ik ben het ermee eens als het zijn kind is, maar ik wil niet dat mijn zoon er betrokken bij raakt, alleen maar om opnieuw een gebroken hart te krijgen en te ontdekken dat de baby niet van hem is", zei de vrouw. Het web heeft haar volledig gelijk gegeven, vooral omdat de twee geliefden uit elkaar gingen vanwege een bedrog door haar. De vrouw hield gebruikers ook op de hoogte door een paar dagen later te vertellen wat er gebeurde.

Ze vertelde dat ze met haar dochter had gesproken om uit te leggen dat, als de test het vaderschap van haar zoon bevestigt, zij de eerste zou zijn om hem op zijn verantwoordelijkheden te wijzen. Uiteindelijk was er weer een familiebijeenkomst waarbij de ex bekende zo lang te hebben gewacht met het inlichten van de jongen omdat ze niet zeker was van zijn vaderschap, omdat ze andere avonturen had beleefd. Uiteindelijk besloot hij echter de test te ondergaan omdat hij "bijna zeker" weet dat de baby van hem is.

Wat vind je van dit hele verhaal? Was de moeder te hard?

Advertisement