x
"Mijn vrouw werd zwanger en wil bevallen…
Dit meisje heeft onhandelbaar haarsyndroom: Ze zegt haar baan op om video's te maken waarin ze uitlegt hoe je Excel gebruikt: ze verdient €250.000 per maand

"Mijn vrouw werd zwanger en wil bevallen om het af te staan ​​voor adoptie. Ik heb haar gevraagd om een ​​abortus te ondergaan: is dat verkeerd?”

08 Augustus 2022 • Door Janine
1.815
Advertisement

Zwangerschappen kunnen ongepland zijn, zelfs als alle mogelijke voorzorgsmaatregelen in onderling overleg zijn genomen. Dit kan natuurlijk niemand worden verweten. Het verhaal van dit paar brengt echter een heel complexe dynamiek aan het licht, net zoals de menselijke ziel complex is, en het is buitengewoon moeilijk om te beoordelen of advies te geven. De man wendde zich tot Reddit om uit te leggen hoe zijn vrouw de zwangerschap wil voldragen en uiteindelijk de baby wil afstaan ​​voor adoptie, ondanks het feit dat beiden ermee hadden ingestemd geen kinderen te krijgen. Laten we proberen de situatie beter te analyseren.


De man legde aan Reddit-gebruikers uit dat hij al 9 jaar getrouwd is met zijn vrouw en geen kinderen heeft. Allebei hebben ze ze nooit willen hebben en zijn het hier altijd over eens geweest. Ongelukjes komen echter voor en het gebeurde dat de vrouw zwanger werd, ondanks het regelmatig innemen van de anticonceptiepil. Zoals afgesproken had de man verwacht dat zijn vrouw een abortus zou willen, maar dat liep anders. Toen de vrouw ontdekte dat ze 9 weken zwanger was, veranderde ze plotseling van gedachten en vertelde haar man dat ze een vreemde en zeer sterke gehechtheid voelde aan dat kleine schepsel dat in haar buik groeide. De man, behoorlijk geschokt, vroeg haar meerdere keren om een ​​abortus te ondergaan, aangezien ze het er beiden vanaf het begin over eens waren geweest, maar de vrouw onthulde dat ze de zwangerschap uit wilde dragen. Het houden van de baby zou haar eerste keuze zijn geweest, ware het niet dat haar liefde voor haar man nog zo sterk was dat ze bereid zou zijn geweest om de baby op te geven en het af te staan ​​voor adoptie. De man bleek echter ook tegen adoptie te zijn, vanwege zijn persoonlijke achtergrond.

"Ik vertelde haar dat ik niet erg op mijn gemak was met deze beslissing en vroeg haar opnieuw of ze een abortus wilde ondergaan," legde haar man uit, "Ze begon te huilen en besloot de nacht bij haar zus door te brengen. Nu beantwoordt ze mijn telefoontjes niet meer.”

"Ik voel me hier om een ​​paar redenen niet prettig bij. Ik ben bij mijn geboorte geadopteerd en mijn adoptieouders waren niet bepaald de beste. Ik weet dat dat niet het geval is met iedereen die geadopteerd wordt, maar ik kan het niet helpen dat ik er een negatieve mening over heb. Een paar jaar geleden heb ik geprobeerd mijn biologische ouders te vinden om meer te weten te komen over mijn medische geschiedenis, maar dat lukte niet. Ik heb het er een tijd moeilijk mee gehad, maar nu niet meer. Mijn vrouw weet hiervan”, concludeerde de man, die ook graag een externe mening van gebruikers wil ontvangen. De meeste gebruikers kozen de kant van allebei: de man treft geen blaam om iets te vragen dat al was vastgesteld, maar de vrouw kan ook niet de schuld op zich nemen dat ze van gedachten is veranderd over zo'n delicaat onderwerp. De uiteindelijke beslissing zou volgens Reddit-gebruikers aan de vrouw moeten zijn, die heeft benadrukt hoeveel ze om haar man geeft, aangezien ze bereid is het kind af te staan ​​voor adoptie. Aan de andere kant kan een afgebroken zwangerschap een trauma veroorzaken wat het paar niet ten goede zal komen.

Wat denk jij ervan?

Tags: KinderenVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt