Ze wil niet dat haar zoon het huis uit gaat: ze bouwt er een voor hem in de tuin voorzien van alle comfort

Janine

14 Augustus 2022

Ze wil niet dat haar zoon het huis uit gaat: ze bouwt er een voor hem in de tuin voorzien van alle comfort
Advertisement

Veel ouders zouden er alles aan doen om het moment waarop ze zich moeten losmaken van hun kinderen zo veel mogelijk uit te stellen. Wanneer een jongen of meisje opgroeit, onafhankelijkheid zoekt en de wens uitdrukt om op zichzelf te wonen, zijn er gemengde gevoelens in de harten van de ouders. Als je aan de ene kant juist blij bent dat je kind het nest verlaat om een ​​goede toekomst op te bouwen, voel je je aan de andere kant verdrietig en wil je hem of haar graag nog wat langer aan je zijde houden.

Om te voorkomen dat je zoiets ervaart, heeft de moeder waar we je over willen vertellen een goede oplossing gevonden om haar “kind” nog aan haar zijde te hebben. Hoe? Ze bouwde een huisje voor hem in de achtertuin.

via The Sun

Advertisement

fromhousetohome4/Tik Tok

"Als je niet wilt dat je kind je huis verlaat... bouw er dan een voor hem in je tuin" - woorden die een video beschrijven die door gebruiker @fromhousetohome4 op haar Tik Tok-profiel is geplaatst. Deze moeder heeft hiermee bekend dat ze nog niet klaar is om een ​​scheiding van haar zoon onder ogen te zien en de vraag die ze zich hoogstwaarschijnlijk heeft gesteld was: hoe kan ik dit vermijden? Door een huis voor hem te bouwen. Zonder te aarzelen deed ze het en het resultaat was erg mooi.

Het huis is niet alleen uitgerust met alle voorzieningen - keuken, badkamer, slaapkamer, berging - maar het ligt ook heel dicht bij de ouders, praktisch in hun tuin en het kostte heel weinig, slechts 7.000 pond. Een zeer acceptabel bedrag, als je bedenkt dat er voorheen niet eens een structuur was en dat er nu een redelijk mooi appartement is. Bovendien heeft haar man, zoals ze zelf in de clip bekende, een bouwbedrijf en regelde hij alles zonder tussenkomst van externe werknemers.

fromhousetohome4/Tik Tok

Een ongetwijfeld origineel idee dat de aandacht van veel gebruikers heeft getrokken, waardoor het aantal weergaven is toegenomen tot meer dan 1 miljoen en ook de commentaren. Er zijn mensen die het idee van deze vrouw op prijs stelden en beweerden te hebben geprobeerd haar eigen initiatief uit te voeren. "Ik hou hiervan, ik zou hetzelfde willen doen met mijn kinderen" - merkte een ander op.

Blijkbaar zijn er veel mensen die het vertrek van een kind gewoon niet kunnen accepteren en alles proberen om het tegenovergestelde te bereiken. Des te meer als ze nog niet eens meerderjarig zijn, zoals in dit geval, en men het gevoel heeft nog veel te moeten doorgeven op het gebied van opvoeding en levensleer.

Zou jij ooit zo'n keuze maken?

Advertisement