Hij bouwt een huis om aan zijn ex-vriendin en haar zoon te geven: "Hij heeft zich enorm ingespannen om ons te helpen"

Janine image
door Janine

17 Maart 2023

Hij bouwt een huis om aan zijn ex-vriendin en haar zoon te geven: "Hij heeft zich enorm ingespannen om ons te helpen"
Advertisement

Een kind ter wereld brengen is een prachtige en tegelijkertijd veeleisende ervaring: daarom kiest men er vaker wel dan niet voor om samen met zijn zielsverwant een kind te verwekken, om emotionele steun te hebben voor deze mooie reis. Liefdesverhalen zijn echter niet altijd voorbestemd om lang te duren en helaas is het niet ongewoon om kinderen met gescheiden ouders te zien.

Hoewel het einde van een romantische relatie altijd een trieste gebeurtenis is, mag dit geen negatief effect hebben op de groei van kinderen: ook als we gescheiden zijn, blijven we altijd ouders. Dit werd gedemonstreerd door deze jonge vader genaamd Jesus, die in Villa Constitución, Santa Fe, Argentinië woont.

via Facebook - @Marti Acosta

Advertisement

hola ,no soy de hacer estas publicaciones pero hoy quería contarles quien es el ! el es jesus ,el padre de mi hijo...

Pubblicato da Marti Acosta su Martedì 21 febbraio 2023

Een goede ouder zijn betekent je kind volgen van de meest belangrijke tot de eenvoudigste vooruitgang en Jesus begreep dit en deed er letterlijk alles aan om ervoor te zorgen dat zijn zoon een goede levensstandaard kon behouden samen met zijn moeder en nu ex-vriendin. De jonge vrouw had moeite om een ​​veilige en comfortabele accommodatie voor hun zoon te vinden, dus bouwde Jesus, metselaar van beroep, een huis voor hen.

Zijn ex, Marti, was verbaasd over Jesus' toewijding en vrijgevigheid, dus besloot ze haar verhaal op sociale media te delen om haar dankbaarheid aan de hele wereld voor de vader van haar kind te uiten: "Hallo, ik ben geen meisje dat haar persoonlijke verhalen openbaar maakt, maar ik wilde jullie vertellen over Jesus, de vader van mijn zoon Benicio. We zijn jaren samen geweest, maar onze relatie is lang geleden geëindigd. We zijn nu drie jaar gescheiden en toch heeft hij nooit een rechter nodig gehad om voor zijn zoon te zorgen of hem te zien: hij deed er altijd alles aan om het hem aan niets te laten ontbreken. Ik moet zeggen dat hij altijd een uitstekende vader is geweest, maar deze keer ging hij nog verder en bouwde hij een veilig onderkomen voor zijn zoon en voor mij!", schreef de jonge vrouw terwijl ze foto's plaatste van het huis in aanbouw.

Advertisement
Facebook - @Marti Acosta

Facebook - @Marti Acosta

De onvermoeibare vader werkte op elk uur van de dag om zijn project af te ronden en hiervoor zijn Marti en Benicio echt dankbaar en enthousiast over het resultaat. "Ik weet dat het niet gemakkelijk is om alles vanaf nul te doen, maar je hebt het gedaan, als het om je kind gaat, heb je geen grenzen: je weet hoe je alles moet doen en ik bedank je heel erg voor wat je voor Beni hebt gedaan", vervolgde Marti. "Ik hoop dat God je beloont met het dubbele van alles wat je hierin hebt geïnvesteerd. Ik kan wel zeggen dat Beni van je houdt en dat je hem supergelukkig hebt gemaakt en we hebben ons huisje al", besloot de jonge vrouw.

Benicio boft met zo'n toegewijde vader en zorgzame moeder die de inspanningen van zijn ex erkent: twee ouders die ondanks alles het gezin bij elkaar hebben weten te houden met hun wederzijdse genegenheid.

Advertisement