Ze zitten in een restaurant en beseffen dat er weinig personeel is: ze gaan de keuken in en helpen de obers

Janine

30 Augustus 2022

Ze zitten in een restaurant en beseffen dat er weinig personeel is: ze gaan de keuken in en helpen de obers
Advertisement

In grote steden is het gemakkelijk om een ​​plek te vinden waar je op elk moment kunt eten, maar helaas heeft de economische crisis die de hele wereld heeft getroffen, veel bedrijven in moeilijkheden gebracht die veel problemen hebben om open te blijven en salarissen voor alle medewerkers te garanderen.

Een diner in Texas, Verenigde Staten, ervaart deze situatie, maar kreeg voor één avond alle steun en hulp van een groep volslagen vreemden die wilden eten, maar die, eenmaal binnen, zich het personeelstekort realiseerden.

via Facebook - Sylvia Arredondo

Advertisement

My mom and her girls! ❤️❤️❤️

Pubblicato da Sylvia Arredondo su Lunedì 22 agosto 2022

De jonge Sylvia Arredondo vertelde over haar ongewone avond in een lange post op Facebook: "Na het concert van gisteravond besloten we te gaan eten. Het was ongeveer 11 uur en de enige plek waarvan we dachten dat die open was, was een diner. Tot onze verbazing was het gesloten, omdat er niet genoeg personeel was. Dus gingen we naar een ander restaurant verderop in de straat, we gingen naar binnen, maar de ene kant van de eetzaal was gesloten. De andere was niet vol, maar er stonden mensen te wachten om te gaan zitten”, vertelde Sylvia. Een man benaderde hen en zei: "Ik hoop dat jullie geen haast hebben. Er is maar één serveerster en een kok, mijn vrouw werkte vroeger in een restaurant en dus besloot ze te helpen en mensen te laten zitten”.

De vrouw liep naar hen toe om hen plaats te laten nemen. "Een andere vrouw, die daar duidelijk niet werkte, begon onze bestellingen op te nemen. Ze verzekerde ons dat ze geen idee had van wat ze aan het doen was, ze probeerde alleen maar te helpen. De ene serveerster die aanwezig was, probeerde haar manager meerdere keren te roepen, zonder antwoord te krijgen: ze was in tranen", vervolgde de jonge vrouw.

Op dat moment beseften Sylvia en haar moeder dat ze moesten ingrijpen: "Mijn moeder en ik keken elkaar even aan en zonder aarzelen gingen we de keuken in. De serveerster en de kokkin waren jonge universiteitsstudenten. Mijn moeder improviseerde zich als assistent-kok en ik als serveerster. Een ander stel deed ons na en begon de tafels te bedienen en schoon te maken, terwijl een andere man de afwas deed".

After the concert last night we decided to go eat. It was a little after 11 or so and the only place we thought would be...

Pubblicato da Sylvia Arredondo su Martedì 23 agosto 2022

Geen van de aanwezigen wist precies wat hij aan het doen was. Ieder van hen had die plek kunnen afkeuren en vertrekken, zoals zovele anderen. Toch bleef deze groep onbekenden om te helpen. Waarom? "We wisten gewoon dat dit lieve meisje en deze jonge man hier waren om een ​​salaris te verdienen, en we waren allemaal vastbesloten om ze niet in de steek te laten!", merkte Sylvia op.

De nacht ging in alle vrolijkheid verder, als een echt feest. "Op een gegeven moment zeiden we zelfs tegen iemand: "Ik weet dat het niet is wat je hebt besteld, maar het is eten en als je honger hebt, eet je het wel! "Niemand durfde met ons in discussie te gaan, want we konden niet worden ontslagen!", legde het meisje uit. Om 3 uur 's nachts was iedereen klaar met zijn werk. Alle onbekenden en de twee medewerkers omhelsden elkaar en bedankten elkaar.

"Zoals je je kunt voorstellen, hadden we toen geen honger meer. We gingen zitten om op adem te komen en de ogen van mijn moeder vulden zich met tranen, en al snel ook de mijne. Het was een heel ontroerend moment. We nemen zoveel dingen als vanzelfsprekend aan. Deze twee jongeren probeerden gewoon hun werk te doen en ze werden door veel mensen teleurgesteld. Ons hart deed pijn voor hen. Het was zo ontroerend om te zien dat anderen zich beschikbaar stelden om te helpen en het juiste te doen", besloot Sylvia.

Een koor van vrijgevigheid die het hele web ontroerde en degenen bemoedigde die erover hoorden. De wereld zit vol met geweldige mensen, je moet ze alleen vinden om van hun gezelschap te genieten.

Advertisement