Een straatverkoper slaagt er niet om zelfs maar een bos bloemen te verkopen, maar een onbekende koopt ze allemaal: "Nu kun je uitrusten"

Janine image
door Janine

19 September 2022

Een straatverkoper slaagt er niet om zelfs maar een bos bloemen te verkopen, maar een onbekende koopt ze allemaal: "Nu kun je uitrusten"
Advertisement

Het leven van ons allemaal gaat niet altijd over rozen, er zijn mooie dagen en andere wat vermoeiender. Maar soms is een eenvoudig vriendelijk gebaar dat oprecht wordt gegeven voldoende om alle negatieve gedachten van de dag te doen verdwijnen. Meneer Manuel, een bloemenventer, weet er alles van, die op Moederdag niet de omzet maakte die hij verwachtte. Een beetje ontmoedigd probeerde de man niet op te geven, ook al besefte hij inmiddels dat hij niet het gehoopte geld zou verdienen, totdat hij een vriendelijke onbekende ontmoette die zijn dag veranderde.

via Instagram / akramadinas

Advertisement
 Instagram / akramadinas

Instagram / akramadinas

De influencer op Instagram "akramadinas", beter bekend als "AK", met meer dan 150.000 followers, plaatste onlangs een video die in zeer korte tijd populair werd. In het filmpje vraagt ​​hij Manuel of hij die dag veel verkocht had. De bloemist antwoordt oprecht en stelt dat het niet zijn beste dag was, ook al was het Moederdag.

"Het is vreemd, ik geef het toe, op deze dag had ik mijn beste omzet moeten maken en toch...", merkte de bloemist op. De influencer besloot vervolgens een verrassend gebaar te maken: "Hoeveel kosten al je bloemen?" vroeg hij hem. “Alles?”, antwoordde Manuel met een verbaasde en geamuseerde glimlach. Met de rekenmachine in de hand kwam het bedrag uit op zo'n 870 euro. "Hier is duizend euro in contanten, je mag de rest houden, ik koop al je bloemen, zodat jij kunt genieten van je rust", zei AK tegen hem. Manuel bedankte hem met een grote glimlach.

Advertisement
 Instagram / akramadinas

Instagram / akramadinas

In plaats van de bloemen mee naar huis te nemen, besloot AK nog meer glimlachen te geven en, hoewel hij Manuel had gezegd dat hij de dag moest doorbrengen om tijd met zijn gezin door te brengen, besloot de bloemist om met hem mee te gaan.

Samen deelden de twee boeketten bloemen uit aan vrouwen in de hele stad en wensten hen een fijne Moederdag. Iedereen die een boeket bloemen ontving was ontroerd en zowel Manuel als AK hadden het gevoel dat ze de dag precies zo hadden doorgebracht als ze wilden, anderen helpen en wat vreugde verspreiden.

Advertisement