Moeder van 4 kinderen zit in de problemen: de huiseigenaar geeft de huur op en doet de boodschappen voor haar

Janine image
door Janine

22 Januari 2023

Moeder van 4 kinderen zit in de problemen: de huiseigenaar geeft de huur op en doet de boodschappen voor haar
Advertisement

Elke persoon, elk stel, elke ouder maakt moeilijke tijden door in het leven. Als je het geluk hebt de juiste mensen aan je zijde te hebben, komt alles goed dankzij hun hulp, maar de dingen kunnen ingewikkeld worden als je alleen bent. In dergelijke gevallen moeten we altijd hopen dat de toekomst betere momenten in petto heeft, of dat er een beschermengel op ons pad komt die in staat zal zijn om op het juiste moment het juiste te doen.

Precies wat er gebeurde met de hoofdpersoon van dit verhaal, die dankzij een man met een groot hart erin slaagde een zeer kritiek moment in haar dagelijks leven te overwinnen. Wij vertellen je het verhaal.

via Christina Marie/Facebook

Advertisement

Christina Marie woont in Saginaw, in Michigan, en is moeder van 4 kinderen. In een periode van grote financiële moeilijkheden had de vrouw een heel bijzonder persoon aan haar zijde die, in plaats van de andere kant op te kijken, besloot een hand uit te steken en haar te helpen. Als je aan een ouder, partner of een ander familielid denkt, heb je het helemaal mis.

Het was de eigenaar van het huis waar ze woonden, Alan, die haar situatie en die van haar kinderen ter harte nam. De man, die op de hoogte was van de situatie waarin de jonge vrouw zich bevond, deed iets bijzonders. "Mijn huisbaas belde me en zei dat ik me deze maand geen zorgen hoefde te maken over de huur - schrijft de vrouw op Facebook - Hij stelde me gerust dat we er later over zullen nadenken. Kort daarna vroeg hij me of ik iets te eten nodig had en ik vertelde hem dat we een tekort hadden aan voorraden en dat ik binnenkort boodschappen zou gaan doen".

Het gesprek eindigde toen en slechts een paar uur later ontving deze vrouw weer een bericht waarin Alan haar zei te kijken op de veranda van het huis.

Advertisement

SOOO My landlord Alan called me earlier and told me not to worry about rent this month and we will worry about it later...

Pubblicato da Christina Marie su Lunedì 6 aprile 2020

Zonder te weten waarom, ging Cristina zoals gevraagd naar buiten en was sprakeloos. Het terras stond vol tassen met allerlei eerste levensbehoeften: luiers, aardappelen, melk, voedingsmiddelen van welke aard dan ook, er was alles wat zij en haar gezin nodig hadden voor minstens 10 dagen.

De man had dus niet alleen de betaling van de maandelijkse huur opgeschort, maar had er ook voor gezorgd dat de bewoners niet zonder voedsel kwamen te zitten. "Ik kan mijn gevoelens niet beschrijven - vervolgde ze in het bericht bij de foto van de enorme uitgave - ik ben zo ontroerd en voel me heel gelukkig".

Wie zou tenslotte niet zulke gevoelens ervaren in het licht van zulke vrijgevigheid. Alan had twee enorme dingen voor de vrouw gedaan en dat allemaal met simpele gebaren. Het zijn zulke mensen die ons hoop geven voor de toekomst en ons doen geloven dat een betere wereld, bestaande uit zulke mannen en vrouwen, nog steeds mogelijk is en het is het maximale dat men kan nastreven.

Advertisement