Op 28-jarige leeftijd besluit ze een kind te krijgen, ook al is ze single: "Ik wil het met niemand delen"

Janine image
door Janine

06 September 2022

Op 28-jarige leeftijd besluit ze een kind te krijgen, ook al is ze single: "Ik wil het met niemand delen"
Advertisement

De beslissing om een ​​baby te krijgen is niet een van de gemakkelijkste om te maken. Je moet je situatie goed analyseren, begrijpen of je er emotioneel en ook financieel klaar voor bent en vooral of de persoon aan je zijde de juiste is of niet, alleen dan kun je deze weg inslaan. Maar er zijn ook gevallen en mensen die geen partner hebben, maar toch niet te lang willen wachten met het krijgen van een kind. Wat te doen in deze gevallen?

De hoofdpersoon van dit verhaal heeft de ideale oplossing voor haar gevonden en nu heeft ze een prachtig meisje genaamd Shy. We vertellen je wat meer over haar.

via Mirror

Advertisement

Skylar is een jonge vrouw uit New York die als schoonheidsspecialiste werkt en waar veel over gepraat wordt omdat ze heeft besloten, zij het single, om een ​​kind te krijgen. Zoals ze zelf op sociale media vertelde: "Ik heb mezelf beloofd dat ik, met of zonder partner, op 30-jarige leeftijd moeder zou worden. De wachttijd verliep echter eerder en op 27-jarige leeftijd begon ik met heel mijn hart te wensen om ​​moeder te worden - vervolgde ze - ik wilde niet wachten op de juiste man en ik vond het idee om een ​​baby te delen met een andere persoon niet leuk. Dus besloot ik te kiezen voor kunstmatige inseminatie. Dankzij een donor en een persoon die me tijdens mijn reis altijd heeft gesteund, heb ik mijn droom kunnen waarmaken".

De vrouw heeft verklaard dat ze helemaal niet tegen een relatie is, mocht ze de juiste persoon ontmoeten, maar ze wilde niet dat de tijdelijke afwezigheid haar verlangen blokkeerde. Daarom deed ze het in haar eentje. Ook hier heerste de zelfstandigheid die haar leven altijd kenmerkte.

Advertisement

"Toen ik voor de eerste keer de zwangerschapstest deed en deze positief was, geloofde ik het niet. Ik kon niet geloven dat het bij de eerste poging succesvol was, dus ik deed de test nog 6 keer en pas na 7 tests zei ik tegen mezelf dat het allemaal waar was en ik binnenkort een kind zou hebben om te knuffelen en lief te hebben". En na 9 maanden arriveerde de kleine Shy.

In de begindagen verborg Skylar voor velen dat ze in verwachting was, zelfs voor haar moeder. Deze laatste kwam er bij toeval achter: op een dag kwam er een communicatie bij haar thuis, maar gericht aan haar dochter, en ze realiseerde zich dat ze oma zou worden.

skylarsworld/Instagram

skylarsworld/Instagram

De jonge vrouw zei dat ze zich vaak beoordeeld voelde voor de keuze om in haar eentje een baby te krijgen, maar ze vertelde dat de geboorte van de baby haar de gelukkigste persoon ter wereld heeft gemaakt, dat ze nooit spijt zal hebben van wat ze heeft gedaan en dat Shy de andere helft is waar ze naar op zoek was, en nu voelt ze zich compleet.

Wat vind je van haar beslissing? Heeft ze er goed aan gedaan haar hart te volgen en haar droom te vervullen of had ze moeten wachten?

Advertisement