x
Meisje maakt haar overgrootvader wakker…
Hij ziet een vrouw gedwongen op de grond zitten bij de bushalte: hij maakt een bankje voor haar Ze ontdekt dat haar partner haar bedriegt: ze neemt wraak door zijn nieuwe auto te vernielen

Meisje maakt haar overgrootvader wakker om hem te knuffelen en bij hem te zijn: de beelden hebben het web ontroerd

13 September 2022 • Door Janine
2.945
Advertisement

Kinderen zijn een van de mooiste dingen die in een mensenleven kunnen gebeuren. Of het nu kinderen of kleinkinderen zijn, men kan niet anders dan onvoorwaardelijk van hen houden en positief geraakt worden bij het zien van gebaren van pure en spontane genegenheid.

Iets wat Joana Rita Confraria overkwam, die getuige was van een moment van extreme tederheid tussen haar dochtertje en haar overgrootvader. De afbeeldingen ontroerden het web en de 13 miljoen gebruikers die het bekeken.


In de clip, gepost op haar Instagram-profiel, liet de vrouw zien hoe haar mooie kleine meisje naar haar overgrootvader liep en hem uit zijn dutje wekte. Dit is echter geen plagerij van een kind, maar een moment van pure tederheid. Het meisje nadert de oude man en begint, nadat ze hem heeft gewekt, zijn wang te strelen. Van zijn kant, in plaats van boos te zijn dat hij "gestoord" is, kijkt de oude man naar zijn kleindochter met ogen vol liefde en begint met haar te spelen.

"Deze twee mensen zijn een zegen voor elkaar - is te lezen in het bijschrift van de video - Hoewel het leeftijdsverschil 97 jaar is, zijn ze verenigd door een sterke liefde naar anderen toe. Het zijn mijn twee leraren. Zij wekt hem uit zijn dutjes en hij had niet gelukkiger kunnen zijn. Ik zal de beelden die ik heb gezien en die een zegen zijn, altijd in mijn hart dragen, en ik weet zeker dat zij hetzelfde zullen doen."

Met deze woorden beschrijft mama Joana een moment dat haar diep ontroerde en haar deed begrijpen, we zijn er zeker van, hoe groot de genegenheid tussen twee mensen kan zijn, ondanks het enorme leeftijdsverschil. We weten zeker dat ze die momenten nooit zal vergeten, net als de 13 miljoen gebruikers die ontroerd waren bij het zien van het filmpje, en zich door zoveel genegenheid getroffen voelden.

Advertisement

De beelden tonen meer dan eens het kleine meisje dat met nieuwsgierige ogen naar haar overgrootvader kijkt, zijn grote hand pakt en die streelt zoals zij dat doet met zijn gezicht, voordat ze zijn voorhoofd nadert en hem, tussen het ene spelletje en het andere door, hem indirect vertelt dat ze van hem houdt en dat ze dankbaar is hem aan haar zijde te hebben. Hetzelfde als wat de oude man naar alle waarschijnlijkheid ook dacht.

Leg de zakdoeken maar klaar: je zult ze nodig hebben!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt