7-jarige jongen bezoekt bejaarde buurvrouw minstens 5 keer per dag om er zeker van te zijn dat het goed met haar gaat

Janine image
door Janine

13 April 2022

7-jarige jongen bezoekt bejaarde buurvrouw minstens 5 keer per dag om er zeker van te zijn dat het goed met haar gaat
Advertisement

Vrijgevigheid en altruïsme zouden twee constanten moeten zijn in het leven van ieder mens. Waarom? Om een ​​eenvoudige en misschien banale reden: ze verbeteren het leven. Precies. Goed doen of het ontvangen maakt je gelukkig en tevreden. Helaas staat het leven met zijn dagelijkse moeilijkheden niet toe dat iedereen het kan doen. Soms hebben we het zo druk met werk, gezin, problemen dat we nauwelijks om ons heen kunnen kijken. Gelukkig doen sommigen dat wel, vooral kinderen.

Je leest het goed, en je kent waarschijnlijk ook wel een kleine "beschermengel" die, zonder specifieke reden, besloot voor een ander te zorgen. Dit gebeurde allemaal echt in Jackson, in Tennessee. Hier deed een 7-jarige jongen een dagelijkse inspanning voor zijn 78-jarige buurvrouw. We vertellen je hoe het ging.

via bbcgossip

Advertisement
Piqsels - Not the actual photo

Piqsels - Not the actual photo

Volgens de verhalen van Darrien, de kleindochter van de bejaarde hoofdpersoon van dit verhaal, zorgde een heel bijzonder kind voor haar grootmoeder, maar laten we bij het begin beginnen. "Ik ben dol op mijn grootmoeder. - zei Darrien in een interview - We kunnen heel goed met elkaar opschieten en ik hou heel veel van haar. Enige tijd geleden ontdekte ik helaas dat het niet zo goed met haar ging, maar noch mijn vader noch ik konden fulltime voor haar zorgen”.

Gezien de situatie van Wilma Bray vroeg haar kleindochter haar naar haar huis te verhuizen, maar dat kon niet. Wilma woonde al 38 jaar in dezelfde buurt en wilde haar huis en gewoontes niet verlaten. Een reden waarom er een andere oplossing moest worden gevonden. Darrien kon alleen rekenen op de hulp van haar buren en iedereen in de omgeving die haar oma kende.

De reactie van de mensen liet niet lang op zich wachten en iedereen nam op de een of andere manier de situatie van mevrouw Wilma ter harte. "Ze waren geweldig. - zei Darrien - In het bijzonder twee vrouwen die naast mijn "Nana" woonden. Wat me echter het meest sprakeloos maakte, was het gedrag van Caleb".

Advertisement
Piqsels - Not the actual photo

Piqsels - Not the actual photo

Caleb is de kleinzoon van een van Wilma's twee buren en is pas 7 jaar oud. Misschien zorgde zijn jonge leeftijd ervoor dat hij snel gehecht raakte aan mevrouw Wilma. "Het begon allemaal op een gewone dag. - herinnerde de kleindochter van de vrouw zich - Ze ontmoetten elkaar bij toeval en gingen nooit meer uit elkaar. Elke dag zag ik dat kind naar het huis van mijn oma gaan en ik besloot het te onderzoeken. Caleb was gewoon een goed mens. Toen ik hem vroeg waarom hij dit deed, zei hij dat hij Wilma wilde controleren, ervoor zorgen dat ze wakker werd uit haar middagdutjes en niets nodig had."

Een ontroerend verhaal dat ons doet geloven in het idee dat een betere wereld nog steeds mogelijk is. Dit kind had zijn tijd kunnen besteden aan spelen, studeren of een andere activiteit als kind van een basisschool, maar nee. Hij had ervoor gekozen om een ​​belangrijk gebaar voor iemand anders te maken, misschien alleen om mevrouw Wilma een extra glimlach te schenken.

Goed gedaan Caleb. Je verhaal laat ons achter met een hart vol vreugde en ogen vol dankbaarheid en hoop.

Advertisement