46-jarige met weinig hoop om zwanger te worden bevalt van drieling na natuurlijke zwangerschap

Janine image
door Janine

16 September 2022

46-jarige met weinig hoop om zwanger te worden bevalt van drieling na natuurlijke zwangerschap
Advertisement

De komst van een kind is ongetwijfeld een gelukkige gebeurtenis, maar het is niet altijd een gemakkelijke weg om te bewandelen: vaak geven veel mensen de droom op om ouders te kunnen worden of de wens om hun kinderen een broertje of zusje te geven. Toch kan het leven ons soms echt verrassen.

Een 46-jarige vrouw die in Utah - Verenigde Staten - woont, weet dit heel goed, die vertelde dat ze was bevallen van een identieke drieling na jaren waarin artsen haar hadden verteld dat ze geen kinderen meer zou kunnen krijgen. We vertellen je haar verhaal.

via People

Advertisement
Youtube Screenshot

Youtube Screenshot

Audrey Tiberius zei dat ze geloofde dat ze niet langer zwanger kon worden na herhaalde mislukte pogingen. De vrouw besloot zich te laten bijstaan ​​in een lange reis om weer moeder te worden, maar aanvankelijk had dit allemaal geen goede resultaten. Ze klampte zich echter vast aan haar droom en bleef erin geloven.

"Ik heb vijf lange jaren gebeden om nog meer kinderen te krijgen, want ik heb altijd een heel groot gezin gewild... Ik zou er minstens zeven hebben willen krijgen, dat was mijn grootste wens. 7 is mijn nummer en het is me eindelijk gelukt. Nu ik ze bij me heb, heb ik het gevoel dat mijn leven compleet is met mijn lieve kinderen”, zei ze.

Advertisement
Youtube Screenshot

Youtube Screenshot

Audrey en haar man Tyler verwelkomden een identieke drieling - Sky, River en Bay - na een volledig natuurlijke zwangerschap. Nu heeft Audrey de zeven kinderen die ze altijd al wilde. Voor hen kregen ze namelijk Marcus, 13, James, 11, Christian, 9 en Max, 7.

De vrouw zei ook dat ze met een statisticus sprak, die haar vertelde dat de mogelijkheid om een ​​drieling te krijgen die identiek was, op haar leeftijd, bijna niet bestond. "Volgens de meeste experts is de kans op een identieke drieling één op 200 miljoen geboorten. De statisticus tot wie ik me wendde, legde me uit dat de kans dat een 46-jarige een identieke drieling krijgt 1 op 20 miljard is".

Echt een wonder, nietwaar?

Advertisement