x
Hij komt bij zijn ex thuis en ontdekt…
Deze moeder maakt 426 maaltijden van tevoren klaar voor het hele gezin: “we doen er 8 maanden mee 2-jarige jongen met hersenverlamming ziet voor het eerst de zee en is heel enthousiast (+ VIDEO)

Hij komt bij zijn ex thuis en ontdekt dat er alleen eten is voor zijn dochter, terwijl de koelkast leeg is: hij besluit boodschappen voor haar te doen

15 September 2022 • Door Janine
25.172
Advertisement

Het begin van een relatie is altijd idyllisch en vol verlangens en hoop, ook al worden die verwachtingen niet altijd ingelost. We zouden allemaal graag in een sprookjesrelatie leven, met de illusie dat dit nooit zal veranderen en voor eeuwig zal duren. De realiteit is helaas heel anders, vooral als de problemen van het paar niet op de juiste manier worden aangepakt. Kortom, er zijn mensen die besluiten uit elkaar te gaan, nadat ze zijn getrouwd of kinderen hebben gekregen. Dit betekent echter niet dat men niet voor zijn gezin kan blijven zorgen. De hoofdpersoon van dit verhaal is daar een duidelijk voorbeeld van.


Brandon Carpenter is een voorbeeldige vader en partner die ervoor heeft gekozen zijn gezin niet in de steek te laten ondanks de mislukte relatie met zijn partner. Brandon kreeg een prachtige dochter met zijn ex en zijn liefde voor haar is absoluut onvoorwaardelijk. Toen de twee uit elkaar gingen, wisten ze heel goed dat ze nog steeds verenigd waren door diepe liefde voor hun dochter en dat is de reden waarom Brandon nooit heeft gefaald in zijn plichten als vader. Bovendien heeft hij nooit het grote respect verborgen voor zijn ex-partner, de vrouw die het leven schonk aan zijn grootste schat.

Op een dag, terwijl het meisje bij Brandon was, vroeg de ex-partner aan de man of hij naar huis wilde komen om medicijnen voor het meisje te halen. Brandon liet het zich geen twee keer herhalen en ging naar het huis van zijn ex om de benodigdheden te halen. Hier ontdekte hij echter tot zijn stomme verbazing dat de koelkast bijna leeg was: er stonden alleen maar flessen water in. De voorraadkast daarentegen bevatte alleen de benodigdheden voor hun dochter: voornamelijk babyvoeding en tussendoortjes. Op dat moment realiseerde Brandon zich nog meer hoe belangrijk en groot de opofferingen van zijn ex waren: een moeder is in staat om niet te eten om het haar kind aan niets te laten ontbreken.

Het was toen dat Brandon besloot iets te doen om zijn ex te ondersteunen: “Ze werkt fulltime en zorgt voor onze dochter. Ze betaalt de huur en alle rekeningen, en de auto", schreef de man op Facebook. “Vandaag heb ik boodschappen gedaan om ervoor te zorgen dat ze de komende weken te eten heeft. Dat we niet meer samen zijn, wil niet zeggen dat ik niet voor haar kan zorgen als ze hulp nodig heeft”. Een gebaar dat zeer werd gewaardeerd door de webgebruikers.

"De moeder van mijn dochter is geweldig, ik weet dat ze zo goed mogelijk voor haar zorgt en dat maakt me gelukkig. Sommigen van jullie denken misschien dat ik alleen de kosten van mijn dochter hoef te betalen, maar deze redenering is kinderachtig. Het is tijd om volwassen te worden en verantwoordelijkheid te nemen in alle aspecten van het leven!" concludeerde Brandon en hij kreeg de virtuele steun van veel mensen die zijn gedachten delen. Ben jij het hier ook mee eens?

Tags: FamilieVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt