x
Moeder is afgeleid en geeft haar zoon…
Hij vraagt haar ten huwelijk met de hulp van hun dochtertje, maar de ring valt in het water 18-jarige kan niet lezen en schrijven, maar slaagt voor de universitaire tests en wordt toegelaten met uitstekende cijfers

Moeder is afgeleid en geeft haar zoon de fles in het oor: bekritiseerd vanwege het gebrek aan aandacht voor de baby (+ VIDEO)

22 September 2022 • Door Janine
706
Advertisement

Als je ouder wordt, is het normaal om je gewoonten te veranderen om je aan te passen aan het ritme van het kind en dit leidt in sommige gevallen tot het enigszins destabiliseren van het dagelijks leven en ook van de "helderheid" van nieuwe ouders. Het komt dus voor dat er soms verslapping van aandacht en momenten van opgehoopte vermoeidheid zijn die het overnemen en je tegen kleine of grote fouten kunt aanlopen.

Een beetje zoals wat er met de moeder is gebeurd waar we het met je over willen hebben. Laten we samen ontdekken waarom er zoveel over haar gepraat werd en waarom ze beroemd werd op internet.


Deze jonge moeder is op internet verschenen in een korte clip waarin te zien is hoe ze haar kleintje de fles geeft. Tot nu toe niets vreemds natuurlijk: wie heeft tenslotte nog nooit zo'n tafereel gezien? Wat echter tegelijkertijd deed glimlachen en verontwaardigen, was dat de vrouw niet besefte dat ze de melkfles in de verkeerde positie had gezet.

Op de beelden zien we in feite de moeder aan een tafel zitten die met iemand kletst, en intussen de baby de fles geeft, en deze laatste kijkt nieuwsgierig om zich heen, terwijl de fles in zijn oor wordt geplaatst. Je leest het goed en als je de video bekijkt zul je bevestiging krijgen.

De hoofdpersoon van het verhaal realiseert zich niet meteen dat ze de melk op de verkeerde plaats geeft, misschien omdat ze moe is, misschien afgeleid of anderszins. Gelukkig morste de melk niet en merkte het kind er nauwelijks iets van. Wanneer ze daarentegen de afleiding opmerkt, kan ze niet anders dan erom lachen.

De meningen waren talrijk en de reacties ook. Gebruikers die besloten een bericht achter te laten, waren verdeeld: aan de ene kant, degenen die de vrouw aanvielen en beweerden dat ze niet erg "aandachtig” was voor de behoeften van het kind, terwijl er aan de andere kant mensen zijn die haar hebben verdedigd. Deze hebben in het bijzonder niet alleen haar gesteund, maar alle vrouwen die een klein kind hebben en zo moe worden dat ze dingen niet met dezelfde concentratie kunnen doen.

Advertisement

Het is tenslotte echt waar: hoe mooi en voldoening gevend het ook is, een kind baren en opletten dat het hem aan niets ontbreekt, is helemaal niet gemakkelijk en de vermoeidheid ligt altijd om de hoek. Dit is de reden waarom we niet weten of het juist is om naar de vrouw te wijzen als een persoon die niet op haar baby let, of dat het beter is om te hopen dat ze wat tijd kan vinden om uit te rusten om zo goed mogelijk voor hem te zorgen.

Wat denk jij ervan?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt