Ze verliest haar vriend en wil niet meer naar het schoolbal: zijn vader biedt aan haar te vergezellen

Janine image
door Janine

23 September 2022

Ze verliest haar vriend en wil niet meer naar het schoolbal: zijn vader biedt aan haar te vergezellen
Advertisement

Ieder mens krijgt in de loop van zijn bestaan ​​te maken met mooie, maar ook pijnlijke momenten. Juist in deze laatste gevallen heb je de genegenheid van je dierbaren en hun nabijheid nodig. Alleen op deze manier kan zelfs de grootste pijn worden bedwongen, overwonnen en kan men op de een of andere manier weer gaan leven.

Het meisje waar we je over willen vertellen, bevond zich in een vergelijkbare situatie. Een 18-jarige die, na een relatie van een jaar, te maken kreeg met het verlies van haar wederhelft. Maar we vertellen je wat meer over haar.

via CBS 58

Advertisement

Kaylee Suders is een meisje uit Pennsylvania dat tijdens haar middelbare schooltijd Carter Brown, van haar leeftijd, had ontmoet. Er ontstond onmiddellijk een sterke harmonie tussen de twee, maar gedurende 3 jaar bleven ze vrienden, totdat de liefde de overhand kreeg en ze besloten een stel te worden. Een jonge, gelukkige en zorgeloze relatie die helaas onherstelbaar werd verstoord door het overlijden van de jongen op 21-jarige leeftijd.

Voor de 18-jarige en voor het gezin van de jongen was het een harde klap, maar ondanks alles moet het leven doorgaan en het is juist dat je al het mogelijke doet om dit te laten gebeuren. Dit denkende besloot Carter's vader, Robert Brown, een mooi gebaar naar Kaylee te maken, zij het met pijn in zijn hart. Ze zat in het laatste schooljaar en was van plan geweest om met haar vriend samen naar het bal te gaan, maar het lot had andere plannen in petto. Om de jonge vrouw geen kans te laten missen om plezier te hebben, te dansen en zich een sprookjesprinses te voelen, heeft Robert een belangrijke stap gezet.

Advertisement

De man, die als docent op de school werkt waar het meisje op zat, wist dat het schoolbal eraan kwam, en stelde voor dat hij voor die gelegenheid haar ridder zou worden. Ongelovig, verrast en blij, kon het meisje niet anders dan accepteren en het was allemaal erg emotioneel. Kaylee zei dat ze de familie van haar vriend dankbaar was om hoe ze met haar omgingen, voor de blijk van genegenheid die ze toonden en dat ze haar niet "uitsloten" toen Carter stierf. Woorden gedeeld door de moeder van de jonge vrouw, Christina Nichols.

De foto's van het evenement werden vervolgens gedeeld door Carter's moeder op sociale media, vergezeld van deze woorden: "Ik voeg dit toe aan de redenen waarom ik verliefd ben op mijn man. Aangezien onze zoon Kaylee niet langer naar het bal kon vergezellen, bood hij aan om hem te vervangen".

Een blijk van liefde voor zowel het meisje als de zoon, om nog maar te zwijgen van het feit dat het voor deze ouders, vooral Robert, een manier was om uit de duisternis te komen die om hen heen was ontstaan ​​en, al was het maar voor even, te kunnen glimlachen.

We hopen met heel ons hart dat de vreugde van die momenten hen kan vergezellen op andere momenten van hun toekomstige leven en dat Kaylee een vrediger toekomst zal hebben.

Advertisement