Ze slaapt 5 maanden op de grond maar slaagt er dan in om een ​​eigen matras te kopen: "Eindelijk zie ik wat licht"

Janine image
door Janine

10 Oktober 2022

Ze slaapt 5 maanden op de grond maar slaagt er dan in om een ​​eigen matras te kopen: "Eindelijk zie ik wat licht"
Advertisement

Te vaak nemen we de meest banale en gewone dingen als vanzelfsprekend aan, zoals een dak boven ons hoofd en, alsof dat nog niet genoeg is, meubels en stoffering die ons huis verrijken. Maar hoe vaak staan ​​we stil en denken we na over hoeveel geluk we hebben? Er zijn namelijk mensen die drie keer zoveel werken en worstelen als wij, alleen maar om een ​​bed en vier muren eromheen te kunnen garanderen. Het lijkt banaal, maar tegenwoordig zijn er zoveel mensen die om de een of andere reden het einde van de maand niet halen zoals ze zouden moeten. De hoofdpersoon van dit verhaal heeft een moeilijke tijd doorgemaakt, maar nu is ze verheugd om haar laatste aankoop met internet te delen: eindelijk een eigen bed.

via Twitter / LeratoRSA

Advertisement
Twitter / LeratoRSA

Twitter / LeratoRSA

Hoewel het kopen van een nieuw bed misschien een kleinigheid lijkt, is het dat voor veel mensen niet. Een gebruiker heeft het goede nieuws namelijk op Twitter gepubliceerd en heeft een foto bijgevoegd van haar nieuwe bed dat nog ingepakt is. De status spreekt voor zich: "Na 5 maanden op de grond te hebben geslapen, heb ik eindelijk een bed kunnen kopen", staat er. De vrouw van Nigeriaanse afkomst voegde er vervolgens aan toe: "Dit was een slecht jaar voor mij, maar eindelijk zie ik wat licht. Nu zal het beter worden".

Een goede matras kan meer dan 1000 euro kosten, dus we zijn niet verbaasd als veel mensen voor veel goedkopere matrassen gaan of zelfs wachten tot ze wat spaargeld opzij hebben gezet, net als de gebruiker die de hoofdrolspeelster is van dit verhaal, “LeratoRSA", die 5 maanden op de grond heeft geslapen.

Advertisement

Gebruikers hebben de inbox van de vrouw overspoeld en complimenteerden haar recente aankoop en toewijding om haar leven te verbeteren. Iedereen heeft in het dagelijks leven te maken met moeilijkheden en dat is waarschijnlijk de reden waarom de persoonlijke overwinning van deze vrouw door zoveel andere mensen werd gevoeld: "Pak je overwinningen. Hoe klein ze ook lijken, vier je prestaties. Ik wens je een goede nacht in dat nieuwe bed, zus”, is te lezen in de commentaren.

Na zoveel moeilijke momenten hebben haar inspanningen hun vruchten afgeworpen: eindelijk zal deze vrouw lekker kunnen slapen. Veel geluk!

Advertisement