Meisje van 10 weken oud wordt beroemd om haar “rebelse” haren: hun groei lijkt niet te stoppen

Janine image
door Janine

11 Oktober 2022

Meisje van 10 weken oud wordt beroemd om haar “rebelse” haren: hun groei lijkt niet te stoppen
Advertisement

Elk kind heeft, wanneer het wordt geboren, een bepaald kenmerk dat hem onderscheidt van de anderen. Misschien de kleur van de ogen, een moedervlek op een ongewone plek, of waar de vorm ergens op lijkt, maar er zijn ook kleintjes die meteen opvallen en herinnerd worden vanwege hun originele kapsel.

Baby’s hebben meestal niet erg dik haar, of in ieder geval is het altijd behoorlijk "tembaar”, maar dit is niet het geval bij het meisje waar we het over willen hebben. Dankzij haar haren werd ze al snel een kleine ster op het web. Laten we haar samen beter leren kennen.

via aliyahlewisxx/Tik Tok

Advertisement
aliyahlewisxx/Tik Tok

aliyahlewisxx/Tik Tok

Het meisje in kwestie heet Arla en is een paar maanden geleden geboren, maar haar roem gaat haar al vooruit. Het meisje, bekend op internet, werd beroemd dankzij haar "geëlektrificeerde" haar. Een mooie manier om haar te definiëren dat op geen enkele manier normaal gekamd en netjes gehouden kan worden.

Aliyah Lewis, de moeder van de baby, en haar partner Adam zijn dol op hun dochtertje en hebben besloten alle TikTok-volgers te verrassen met de publicatie van enkele video's waarin het rommelige haar onverbiddelijk opvalt. "We kunnen er niets aan doen - zei de vrouw - we kunnen de haren kammen, een petje opzetten, ze nat maken, maar na twee minuten keren ze terug naar dezelfde positie. Dit is wat, samen met haar persoonlijkheid, haar uniek maakt " - en de twee nieuwe ouders hopen met heel hun hart dat dit zo blijft.

Advertisement
aliyahlewisxx/Tik Tok

aliyahlewisxx/Tik Tok

Blijkbaar waarderen zij het niet alleen, maar ook familieleden en vreemden die ze op straat ontmoeten. Volgens wat Aliyah zei, gebeurt het in feite vaak dat voorbijgangers stoppen om de kleine Arla te bewonderen en commentaar te geven op haar haar. Sommigen hebben ook met de moeder gesproken over de eigenaardigheid van het ontembare haar dat sommige kinderen treft, maar ze gelooft niet dat het mogelijk is, omdat dit kenmerk ook gepaard gaat met een zeer lichte haartint, die het kleine meisje niet heeft en nooit heeft gemanifesteerd.

Natuurlijk kunnen we niet ontkennen dat ze echt uniek is en dat haar kapsel een perfecte kroon is om twee levendige en mooie ogen zoals die van haar te omlijsten. Vind je haar ook niet schattig?

Advertisement