De 3-jarige dochter gebruikt de kinderwagen nog steeds en haar moeder verdedigt zich: "Ik zie het probleem niet"

Janine image
door Janine

11 Oktober 2022

De 3-jarige dochter gebruikt de kinderwagen nog steeds en haar moeder verdedigt zich: "Ik zie het probleem niet"
Advertisement

De kinderwagen was een opmerkelijke uitvinding voor alle ouders ter wereld die eindelijk hun armen een beetje konden laten rusten en comfortabel konden lopen met hun kleintje, op elk moment van de dag. Kinderartsen raden aan om de kinderwagen niet eerder dan 4 maanden te gebruiken, en alleen degenen met een volledig verstelbare rugleuning, terwijl de aanbevolen leeftijd 3 jaar is om kinderen te laten lopen. Dat gezegd hebbende, is iedereen vrij om hun kind op dit aspect tevreden te stellen, net zoals een Engelse moeder op TikTok demonstreerde. Onnodig te zeggen dat haar video gebruikers heeft verdeeld, wat veel controverse heeft veroorzaakt.

via TikTok / princesscoyle

Advertisement
TikTok / princesscoyle

TikTok / princesscoyle

Gina Coyle is een jonge Engelse moeder die op TikTok liet zien hoe haar 3-jarige dochtertje nog steeds graag in haar vintage kinderwagen ligt. Arabella, het meisje, voelt zich erg comfortabel in de kinderwagen, waar ze kan lezen en beschut is tegen wind of regen. Waarom zou je zo'n luxe opgeven? De vrouw is zelfs blij om nog steeds een kinderwagen te gebruiken, gekocht voor 360 pond. Gebruikers verspilden echter geen tijd en haalden uit naar de beslissing van de vrouw: "Sorry, maar ligt er een baby in de kinderwagen?" merkte een gebruiker op, terwijl een ander de twijfels van iedereen opsomde: "Waarom zou een 3-jarig meisje een kinderwagen nodig hebben?".

De antwoorden van Arabella's moeder lieten niet lang op zich wachten: "Arabella is nu misschien 3, maar ze zit nog in haar kinderwagen en vindt het vooral heerlijk om warm en droog te blijven", schreef de vrouw.

Advertisement
TikTok / princesscoyle

TikTok / princesscoyle

Blijkbaar had het gezin die dag een heel eind moeten lopen, langer dan normaal, en dat kon Arabella niet met haar korte beentjes, - althans, dat was de rechtvaardiging van Gina, haar moeder. Maar de meeste gebruikers lijken niet overtuigd te zijn van de beslissing om het kind op die manier te "verwennen" en bovendien benadrukte meer dan één persoon hoe ongemakkelijk het moet zijn om met een kinderwagen op een erg drukke plaats te rijden, waardoor ze de keuze van deze moeder bekritiseren,

Wat vind jij, ben je op 3-jarige leeftijd te oud om de kinderwagen te blijven gebruiken? Vertel ons jouw mening in de reacties!

Advertisement