Stel bekritiseerd omdat zij als veel knapper wordt beschouwd: “jullie relatie is niet echt”

Janine image
door Janine

20 Oktober 2022

Stel bekritiseerd omdat zij als veel knapper wordt beschouwd: “jullie relatie is niet echt”
Advertisement

We weten hoe belangrijk sociale netwerken zijn geworden in ons dagelijks leven. Hierdoor kunnen we volgen wat ons interesseert, op de hoogte blijven en in contact blijven met alle mensen die we willen. Dit is zeker een van de vele positieve punten, maar helaas zijn er ook nadelen die kunnen voortvloeien uit de massaverbinding. Een voorbeeld: veel gebruikers voelen zich gerechtigd om altijd hun mening te geven, ook als dat niet nodig is, en lopen soms het risico heel wreed te zijn.

De twee hoofdrolspelers van dit verhaal, een echtpaar die heeft moeten reageren op degenen die hun relatie bekritiseerden, weten er alles van.

via Truly/Youtube

Advertisement
divinerapsing/Tik Tok

divinerapsing/Tik Tok

Scott en Divine zijn een stel dat beroemd is geworden op internet vanwege de kritiek die duizenden gebruikers hadden op hun liefdesrelatie. De twee leerden elkaar in 2017 op Facebook kennen, ze gingen uit, langzaamaan vonden ze elkaar leuk en werden verliefd, tot ze gingen trouwen.

Na een eerste uitwisseling van berichten en elektronische contacten, besloten de twee elkaar persoonlijk te ontmoeten en Scott verliet Houston, in Texas, om zich bij zijn geliefde in de Filippijnen te voegen. Sindsdien zijn ze nooit meer uit elkaar gegaan en is de relatie, zij het op afstand, nooit onderbroken geweest. Na 4 jaar besloot de jonge vrouw naar de Verenigde Staten te komen en uiteindelijk bezegelden ze hun verbintenis met een huwelijk.

Advertisement
divinerapsing/Tik Tok

divinerapsing/Tik Tok

Tot nu toe is alles perfect, jammer dat sinds de twee begonnen met het plaatsen van foto's en video's waarin ze samen op sociale netwerken verschijnen, het web zich praktisch tegen hen keert. Velen, die de twee zagen en haar veel mooier vonden dan haar man, geloofden niet dat de relatie mogelijk was en gaven zich over aan berichten die niet bepaald vriendelijk waren.

Het stel, dat aanvankelijk onder de indruk was van de reacties van mensen, zei in een interview geen gehoor meer te willen geven aan dergelijke opmerkingen. Integendeel, om ze tegen te gaan, hebben ze besloten om hen de mond te snoeren en grappen te maken over de kwestie.

"Als je altijd dezelfde dingen leest - zei Scott - kom je op een punt dat je het niet meer opmerkt en je eigen weg gaat". Daarom hebben ze enkele clips opgenomen waarin ze zich gelukkig en lachend tonen en grappen maken.

divinerapsing/Tik Tok

divinerapsing/Tik Tok

Gelukkig zijn er ook mensen die niet tegen hen zijn, maar hen feliciteren met het mooie van hun liefde en hopen dat dit nog lang mag duren. Wij doen hetzelfde.

Advertisement