Deze vrouw wast haar haar één keer per maand: bekritiseerd

Janine

03 November 2022

Deze vrouw wast haar haar één keer per maand: bekritiseerd
Advertisement

Ieder van ons heeft verschillende rituelen betreft schoonheids- en lichaamsverzorging die we graag elke dag herhalen om ons goed te voelen over onszelf en ook in sociale interactie. Iets wat we bijvoorbeeld allemaal meerdere keren per maand doen, is ons haar wassen. Een routine waar we niet zonder kunnen, vooral degenen die lang haar hebben.

Vaak is het gebruik van shampoo en conditioner echter niet ieders keuze, er zijn er die hun haren liever op een andere manier laten wennen. Een voorbeeld is de vrouw waar we met je over willen praten, die voor een discussie op het web zorgde vanwege haar bekentenis. Laten we eens kijken waar het om gaat.

via cherries_87/Tik Tok

Advertisement

cherries_87/Tik Tok

Over een jonge influencer die op Tik Tok bekend staat onder de naam @cherries_87, wordt veel gepraat, omdat ze haar gewoonten betreft hygiëne en welzijn van haar haren deelt. De vrouw wilde in een korte clip reageren op de vele gebruikers die haar om informatie vroegen over hoe ze erin slaagde haar golvende haar perfect en glanzend te houden.

Gevleid door de complimenten en zonder problemen haar "geheim" te onthullen, zei de jonge vrouw dat ze ze maar één keer per maand waste. Je leest het goed.

cherries_87/Tik Tok

Zonder haar toevlucht te nemen tot wie weet welke trucjes, laat ze haar haren gewoon zijn gang gaan en bekende dat ze haar hoofdhuid in de loop van de tijd geleidelijk heeft gewend aan het beheren van overtollig talg, zodat het een langere periode schoon bleef. Veel mensen stonden versteld van dit alles en verklaarden hun haar zelfs vaker dan 2 keer per week aan deze gewoonte te onderwerpen. Om deze reden vroegen ze haar om informatie over wat ze moesten doen om hun haren ook zo mooi te krijgen.

"Als ze vuil zijn, probeer dan elke keer een dag langer weerstand te bieden - stelde ze voor - je zult zien dat ze er geleidelijk aan wennen en weerstand bieden aan onzuiverheden".

Advertisement

cherries_87/Tik Tok

Aan de andere kant zijn er echter mensen die kritiek hebben geuit op haar keuze. Verschillende gebruikers, compleet sprakeloos bij het horen van haar routine, wezen naar de vrouw als een persoon met slechte persoonlijke hygiëne, maar zij antwoordde door hen de mond te snoeren: "Het feit dat ik mijn haar één keer per maand was, betekent niet dat hetzelfde geldt voor mijn lichaam - verklaarde ze - Douchen en baden kan gewoon, ik doe mijn haar gewoon in een staart”.

Welke gewoontes heb jij?

Advertisement