Na 20 jaar verandert ze haar kapsel volledig en laat haar man stomverbaasd achter (+VIDEO)

Janine image
door Janine

03 Juni 2023

Na 20 jaar verandert ze haar kapsel volledig en laat haar man stomverbaasd achter (+VIDEO)
Advertisement

Je stijl hangt alleen van jou af, het maakt niet uit wat modebladen, modeshows en sociale media je opleggen: zelfs als je keuzes niet de trends van het moment volgen en negatieve blikken of opmerkingen kunnen opleveren, het maakt niet uit, want waar het om gaat is waar jij blij van wordt en je lekker in je vel zit.

Stijl is een manifestatie van iemands persoonlijkheid, kleding, make-up en kapsels. Zelfverzekerd zijn, je uniekheid tonen en van jezelf houden is een teken van kracht en moed, waarvoor niemands goedkeuring nodig is.

via Viralnova

Advertisement

Een perfect voorbeeld van het verkondigen van iemands individualiteit werd gedeeld door Twitter-gebruiker @Praizesundari, die haar moeder Dawne toonde, een gedurfde en elegante vrouw die na twintig jaar besloot haar haren te knippen. De vrouw heeft haar haren altijd lang gedragen, vaak in vlechten en haar man heeft haar altijd bewonderd en liefgehad, ook om haar haren.

Dawne heeft er echter voor gekozen haar uiterlijk radicaal te veranderen, om zo haar haren nieuw leven in te blazen. Ze was vastbesloten haar uiterlijk te veranderen, maar maakte zich ook zorgen over de reactie van haar man.

Advertisement

Desondanks zette de vrouw haar keuze voort, knipte de haren die haar altijd hebben gekenmerkt volledig af en vroeg haar dochter om het moment te filmen waarop haar partner haar voor het eerst zou zien. Gelukkig was haar man heel blij met haar nieuwe kapsel en riep met een grote glimlach uit: "Oh mijn God! Kijk nou eens - je ziet er prachtig uit!" De twee begonnen te lachen en omhelsden elkaar onmiddellijk teder, waarmee ze opnieuw de oprechte en blijvende liefde aantoonden die tussen twee mensen kan bestaan.

De reacties van de volgers van Praize waren even lief en hartverwarmend en spraken hun bewondering uit voor haar ouders en hun vermogen om na zoveel jaren samen nog steeds van elkaar te houden: "Je moeder is zo mooi en je vader werd gewoon weer verliefd op haar”, merkte een gebruiker op. "Wat zijn ze mooi! Je boft dat je twee ouders hebt die zo verliefd zijn!”, schreef een meisje.

Een tafereel die ons doet geloven in de liefde en het mooie van jezelf zijn.

Advertisement