Deze vrouw heeft 1,80 meter lang haar: voor velen is ze de echte Rapunzel - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze vrouw heeft 1,80 meter lang haar:…
10 tips om je bagage met intelligentie in te pakken en vervelende ongemakken te vermijden 13 ontroerende moeder-dochter-tatoeages die alle schoonheid van deze speciale relatie belichamen

Deze vrouw heeft 1,80 meter lang haar: voor velen is ze de echte Rapunzel

29 Augustus 2020 • Door Janine
1.679
Advertisement

Wat zou er gebeuren als een vrouw met bijna twee meter lang haar bij de kapper zou verschijnen? Misschien zou ze met een stalen gezicht “wassen en drogen” zeggen. De professional in kwestie zou flauw kunnen vallen of de klassieker "alle afspraken annuleren" uitroepen.

Alle gekheid op een stokje, in werkelijkheid zijn er echt mensen die het mythische verhaal van Rapunzel belichamen. Haar naam is Frankie Cluney, inwoonster van Brighton, in het Verenigd Koninkrijk, en ze heeft 180 cm lang haar... tot nu toe!

De vrouw met het uitzonderlijk lange haar vertelt over haar normale dagelijks leven. Je zou kunnen denken dat ze hele dagen doorbrengt met het borstelen van haar haar en liters conditioner gebruikt. In plaats daarvan beweert ze niet vaker dan 3 keer per week haar haren te kammen.

Inmiddels heeft ze geleerd ermee te leven en weet ze ze zo te stylen dat ze haar niet hinderen bij het bewegen en lopen. Voor de lol, maar ook voor reclame, laat ze zich vereeuwigen met haar mantel die haar omhult als een kledingstuk.

Advertisement

Dankzij zo'n volume en lengte kan ze praktisch zonder kleding. Wie heeft er tenslotte sjaals, hoeden of andere accessoires nodig als je ze van je eigen hebt?

Ze volgt ook een cursus tekenen, deels als hobby, deels om als model te poseren. Het gebeurt niet elke dag om met zo'n bijzonder model te kunnen schilderen, bijna alsof het uit een fantasieverhaal is ontstaan.

Om eerlijk te zijn is Frankie niet de enige ter wereld met deze bos haar, deze passie en dit tijdverdrijf. In feite zijn tijd en verzorging genoeg om zulke lokken te laten groeien. Om dit te doen, moet je noodzakelijkerwijs een beetje genetisch begaafd zijn.

Advertisement

Een andere Rapunzel bevindt zich in Oekraïne, haar naam is Alena Kravchenko en haar haar meet 168 cm. En dan is er Ake Yizheng, 77 jaar, die in China woont en lokken heeft van maar liefst 6 meter lang!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt