x
Ze knielt voor haar vriend neer om hem…
Kleuterleider verliest zijn baan na 20 jaar dienst: korte tijd later wint hij de loterij Deze vrouw wast haar haar één keer per maand: bekritiseerd

Ze knielt voor haar vriend neer om hem ten huwelijk te vragen: bekritiseerd op internet

04 November 2022 • Door Janine
6.293
Advertisement

Huwelijksaanzoeken zijn altijd een onuitwisbare herinnering voor een verliefd stel, en soms, wanneer er iets ongewoons gebeurt, worden deze gebaren van liefde een bron van internationaal nieuws. De reden? Nou, we weten dat iedereen houdt van verhalen met een gelukkig einde, maar elke keer is er ook de nieuwsgierigheid om te begrijpen hoe het zal aflopen. Gebruikers blijven geïntrigeerd en een beetje geamuseerd door eventuele afwijzingen, maar - bovenal - houden gebruikers ervan om elk detail van deze aanzoeken te bekritiseren, in de overtuiging dat wanneer hun moment zal komen, alles perfect zal zijn.


Deze keer stond Sukhmin Garcha, een 27-jarige jonge vrouw die besloot de sprong te wagen met haar vriend, Shiraz Brar, in het middelpunt van de kritiek. Met een prachtige zee op de achtergrond knielde de jonge vrouw neer, haalde een doosje met een ring tevoorschijn en richtte het beroemde huwelijksaanzoek aan haar partner, die - verrast en geamuseerd - ja zei. De tedere scène werd gedeeld in een video op TikTok, die duizenden complimenten en goede wensen ontving, gevolgd door evenzoveel kritiek.

"Je hebt geen respect voor jezelf", merkte een meisje op. "Ik zou nooit knielen om een ​​man te smeken, het is niet waardig", schreef een ander. "Hij zal er zeker niet blij mee zijn: het is een gebaar dat van mannen uit moet gaan, anders kunnen ze zich overweldigd voelen", aldus een derde vrouw. Ondanks de controverse trouwden de twee een paar maanden later.

Hoe dan ook, bruidegom Brar vond het gebaar geweldig en beweerde dat hij zojuist getrouwd was met de "meest buitengewone vrouw ooit. Neem van mij aan: zoek een sterke vrouw die weet hoe ze barrières moet doorbreken", merkte hij op.

"Aangezien ik wat kritiek krijg, wil ik er eve bij zeggen dat we onze verloving formeel al gepland hadden en hij had het aanzoek maanden geleden gepland. Ik wilde gewoon een mooi gebaar maken!", legde de jonge bruid uit. "Veel van de controverse kwam van vrouwen, wat erg verrassend was. Het was interessant om te zien hoe mannen mijn initiatief steunden," zei ze.

Wat denk jij ervan? Wat vind jij van dit initiatief?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt