Ze knielt voor haar vriend neer om hem ten huwelijk te vragen: bekritiseerd op internet

Janine image
door Janine

04 November 2022

Ze knielt voor haar vriend neer om hem ten huwelijk te vragen: bekritiseerd op internet
Advertisement

Huwelijksaanzoeken zijn altijd een onuitwisbare herinnering voor een verliefd stel, en soms, wanneer er iets ongewoons gebeurt, worden deze gebaren van liefde een bron van internationaal nieuws. De reden? Nou, we weten dat iedereen houdt van verhalen met een gelukkig einde, maar elke keer is er ook de nieuwsgierigheid om te begrijpen hoe het zal aflopen. Gebruikers blijven geïntrigeerd en een beetje geamuseerd door eventuele afwijzingen, maar - bovenal - houden gebruikers ervan om elk detail van deze aanzoeken te bekritiseren, in de overtuiging dat wanneer hun moment zal komen, alles perfect zal zijn.

via TikTok / sukhmingarcha

Advertisement
TikTok / sukhmingarcha

TikTok / sukhmingarcha

Deze keer stond Sukhmin Garcha, een 27-jarige jonge vrouw die besloot de sprong te wagen met haar vriend, Shiraz Brar, in het middelpunt van de kritiek. Met een prachtige zee op de achtergrond knielde de jonge vrouw neer, haalde een doosje met een ring tevoorschijn en richtte het beroemde huwelijksaanzoek aan haar partner, die - verrast en geamuseerd - ja zei. De tedere scène werd gedeeld in een video op TikTok, die duizenden complimenten en goede wensen ontving, gevolgd door evenzoveel kritiek.

"Je hebt geen respect voor jezelf", merkte een meisje op. "Ik zou nooit knielen om een ​​man te smeken, het is niet waardig", schreef een ander. "Hij zal er zeker niet blij mee zijn: het is een gebaar dat van mannen uit moet gaan, anders kunnen ze zich overweldigd voelen", aldus een derde vrouw. Ondanks de controverse trouwden de twee een paar maanden later.

Advertisement
TikTok / sukhmingarcha

TikTok / sukhmingarcha

Hoe dan ook, bruidegom Brar vond het gebaar geweldig en beweerde dat hij zojuist getrouwd was met de "meest buitengewone vrouw ooit. Neem van mij aan: zoek een sterke vrouw die weet hoe ze barrières moet doorbreken", merkte hij op.

"Aangezien ik wat kritiek krijg, wil ik er eve bij zeggen dat we onze verloving formeel al gepland hadden en hij had het aanzoek maanden geleden gepland. Ik wilde gewoon een mooi gebaar maken!", legde de jonge bruid uit. "Veel van de controverse kwam van vrouwen, wat erg verrassend was. Het was interessant om te zien hoe mannen mijn initiatief steunden," zei ze.

Wat denk jij ervan? Wat vind jij van dit initiatief?

Advertisement