"Ik ben het zat om alleenstaand en kinderloos te zijn op mijn 29e": de uitbarsting en tranen van een meisje

Janine image
door Janine

24 Oktober 2022

"Ik ben het zat om alleenstaand en kinderloos te zijn op mijn 29e": de uitbarsting en tranen van een meisje
Advertisement

Het idee en de wens om een ​​gezin te stichten, een of meerdere kinderen te krijgen en omringd te zijn door liefde, wordt door velen gedeeld. Er zijn mensen die hier al op jonge leeftijd over beginnen te fantaseren en misschien het geluk hebben binnenkort de juiste persoon te ontmoeten met wie ze hun droom kunnen waarmaken. Er zijn echter mensen die dit niet kunnen en alleen zijn of geen kinderen krijgen is iets wat hen onder druk zet en verdriet veroorzaakt.

Een situatie waarin de hoofdpersoon van dit verhaal zich bevond. Laten we er samen kennis mee maken.

via asanewa/Tik Tok

asanewa/Tik Tok

asanewa/Tik Tok

Met een video op Tik Tok besloot de 29-jarige jonge vrouw genaamd Angela stoom af te blazen en troost te zoeken bij de mensen die haar volgen op sociale media. Het probleem van de vrouw is, zoals de post suggereert, dat ze helemaal alleen is. "Volgend jaar word ik 30: ik ben niet getrouwd, ik heb geen kinderen en ik huil hier elke nacht om".

Heel eenvoudige, directe en duidelijke woorden waaruit al het verdriet van deze jonge vrouw naar voren komt. Misschien was haar droom gewoon om de juiste persoon te vinden met wie ze haar gezin kon stichten en kinderen kon krijgen, maar de jaren die verstrijken lijken haar de adem te benemen en ze heeft bijna het gevoel dat ze niet al te veel tijd heeft om haar doel te bereiken. Gelukkig is dit niet het geval en dat is precies wat de mensen die een bericht stuurden haar probeerden duidelijk te maken.

Advertisement
asanewa/Tik Tok

asanewa/Tik Tok

Met meer dan 2 miljoen views is de video op internet geweest en heeft het de harten van veel gebruikers geraakt. Een deel van hen besloot een opmerking achter te laten en de vrouw aan te moedigen het niet op te geven. "Niet huilen, lieverd, er is nog genoeg tijd”; "Je hebt tijd en je zult zien dat God je zal zegenen door je te geven wat je wilt"; “Je leeft maar één keer, laat de dingen hun gang gaan en wees verheugd om wat je hebt".

Dit zijn slechts enkele reacties op de korte clip en we hopen dat sommige van deze woorden Angela wat hoop hebben teruggegeven. Immers, 29 jaar is zo oud nog niet, ze heeft alle tijd om elk verlangen te vervullen, ze moet gewoon een beetje geduld hebben en niet ontmoedigd raken.

We hopen met heel ons hart dat ze zo snel mogelijk een zielsverwant zal vinden en wensen haar een prachtige toekomst toe.

Advertisement