x
Ze deelt de vreugde dat ze is afgestudeerd…
Ze besluit een schoonheidsbehandeling te ondergaan voordat ze gaat bevallen: een manier om er beter uit te zien op de foto's met haar dochter “We verwachtten een tweeling, maar we konden ze niet allebei houden': stel doet afstand van een van hun dochters

Ze deelt de vreugde dat ze is afgestudeerd aan het graf van haar vader: "Het is me eindelijk gelukt!"

09 November 2022 • Door Janine
1.340
Advertisement

Belangrijke doelen worden gedeeld met belangrijke mensen, degenen die er het meest toe doen in ons leven, maar soms wordt deze vreugde ons niet gegund door het overlijden van degenen van wie we houden. Een ouder, vriend of familielid - de pijn van het verlies is onmetelijk en niets zal die persoon kunnen vervangen. De hoofdpersoon van dit verhaal is een jonge vrouw die haar vader helaas vroegtijdig verloor, maar die ondanks deze onoverkomelijke hindernis haar vader toch geweldig nieuws wilde brengen: ze slaagde erin om af te studeren. Haar video voor het graf van haar vader ontroerde het web.


Ara Sànchez slaagde erin haar belangrijkste doel te bereiken, namelijk afstuderen, zoals haar vader had gewild. De vroegtijdig overleden man kon echter niet aanwezig zijn bij de diploma-uitreiking van zijn dochter, hoewel we er zeker van zijn dat hij heel trots zou zijn geweest. Ara wilde het hem echter op een heel bijzondere manier "laten weten": ze verscheen bij het graf van haar vader gekleed in de toga en de hoed op haar hoofd, geëmotioneerd en zichtbaar ontroerd. De video waarin ze haar grote overwinning aan haar vader meedeelt, is op internet rondgegaan en heeft veel gebruikers ontroerd. Iedereen die een ouder heeft verloren, weet hoe het moet voelen om de belangrijkste aspecten van het leven niet met een vader of moeder te kunnen delen.

Ondanks de plaats waar ze zich bevindt, verliest de jonge vrouw haar vreugde en geluk niet, zozeer zelfs dat ze een klein dansje maakt. In haar hart weet ze dat haar vader heel trots op haar is en dat hij in zekere zin blijft leven in haar, in haar herinneringen en in haar dagelijkse handelingen. Kortom, zelfs als het gemis van haar vader onmiskenbaar is, weet Ara dat ze kan rekenen op een heldere ster die vanaf daarboven naar haar kijkt. In de video is haar emotie natuurlijk merkbaar, en terwijl ze haar verhaal doet, legt ze een bos bloemen op het graf van haar vader en toont ze haar diploma.

We kunnen niet anders dan ontroerd te zijn bij het bekijken van de video van deze jonge vrouw... complimenten voor de behaalde mijlpaal!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt