x
"Ik zou nooit van minder dan €10.000…
Ze weigert haar stoel in de eersteklas af te staan ​​aan een oude vrouw: ze werd geprezen om haar keuze Ze trouwen nadat ze elkaar online hebben ontmoet: ze ontdekt dat ze de nier kan doneren om haar man te redden

"Ik zou nooit van minder dan €10.000 per maand kunnen leven": bekritiseerd

07 November 2022 • Door Janine
1.741
Advertisement

Het vinden van een goede baan die voldoening gevend en ook goed betaald is, is de droom van de meeste mensen. Er zijn er die zich van jongs af aan in een bepaalde context voorstellen en als ze geluk hebben en toegewijd zijn, slagen ze er ook in als ze volwassen zijn, aan de andere kant zijn er mensen die “tevreden moeten zijn" om vooruit te kunnen komen. Deze kunnen geen ruimte laten voor hun eigen ambities, maar moeten vooral letten op het praktische en het inkomen, om zich een woning en een gezin te kunnen veroorloven.

Tevreden zijn is echter niet een door iedereen geliefd werkwoord, de hoofdpersoon van dit verhaal is daar het bewijs van, een jonge vrouw die na een uitspraak op sociale media letterlijk overspoeld werd door kritiek en opmerkingen. Laten we eens kijken.

via: Daily Mail

Liv B is een 25-jarige Californische vrouw die belangrijke discussies op internet heeft veroorzaakt door te beweren dat ze niet kan leven van een maandsalaris van minder dan 10.000 euro. Iets waar veel gebruikers het niet mee eens zijn, met het argument dat je met veel minder rond kunt komen.

De jonge vrouw zei in verschillende video's op haar Tik Tok-profiel heel eenvoudig dat een vergelijkbaar maandelijks bedrag haar niet in staat stelt alles te doen wat ze wil en dat een salaris van ongeveer 120.000 euro per jaar niets is als je in bepaalde delen van de wereld woont. "Ik geef 2.000 euro per maand uit voor het huis en ongeveer hetzelfde bedrag voor eten - zei de vrouw - Om nog maar te zwijgen van het feit dat ik van veel dingen hou: sporten, reizen en nog veel meer, dus het is voor mij onmogelijk om met minder te leven dan 10.000 euro per maand".

De hele discussie kwam voort uit een clip waarin de 25-jarige verklaarde dat ze niet van plan was banen met uurloon aan te nemen, omdat ze daarmee niet het bij haar levensstijl passende maandbedrag zou halen. "Ik zal nooit voor een uurloon werken - bekende ze - Op deze manier is werken in de Verenigde Staten praktisch nutteloos. Ik investeer liever, bouw aan mijn toekomst en mijn activiteit”.

De aspirant-muzikant kreeg op dit punt specifiek een opmerking waarin een man verklaarde dat hij een baan op basis van een uurloon heeft waarmee hij een jaarsalaris van 117.000 euro weet te behalen. Een zeer belangrijk bedrag dat niet iedereen weet te bereiken en dat, zoals we in andere antwoorden lezen, de sluitsteen zou zijn voor het leven van velen.

Advertisement

Toch overtuigde dit Liv B niet, die haar ideeën bleef doorzetten. Natuurlijk verontschuldigde de vrouw zich voor de manier waarop ze haar gedachten uitte, in de overtuiging dat dit onbedoeld sommige mensen had beledigd, wat niet haar bedoeling was. Ze wilde echter benadrukken dat voor hoe ze haar leven voorstelt en wat ze van plan is te doen, inclusief investeren in haar toekomst als muzikant, ze voldoende geld nodig heeft om te proberen, voordat ze haar doelen bereikt.

Wat vind je van haar standpunt?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt