Het lukt haar niet om de tijdelijke tatoeage van haar gezicht te verwijderen: "Morgen heb ik een vergadering!"

Janine image
door Janine

05 November 2022

Het lukt haar niet om de tijdelijke tatoeage van haar gezicht te verwijderen: "Morgen heb ik een vergadering!"
Advertisement

Hou je van gemaskerde feesten? Dan zul je zeker uitkijken naar het vieren van Halloween of Carnaval, want het zijn twee gelegenheden om samen met vrienden, familie en collega's te genieten van allerlei vermommingen. Op Halloween moet je er zo eng mogelijk uitzien en zowel volwassenen als kinderen ervaren de kick van het rondlopen op straat met maskers op. Ook de hoofdpersoon van dit verhaal probeerde plezier te hebben met haar 7-jarige kleindochter, met een enge gezichtstattoo... jammer dat ze het er niet meer af wist te halen!

via TikTok / alliwanttodoismile

Advertisement
TikTok / alliwanttodoismile

TikTok / alliwanttodoismile

Elizabeth Rose betoverde TikTok-gebruikers met haar video waarin ze zichzelf laat zien na het feest van Halloween, niet in staat om haar tattoo van haar gezicht te halen. De vrouw vertelt in de video dat ze Halloween vierde met haar 7-jarige kleindochter en een tijdelijke tatoeage op haar gezicht liet maken om geloofwaardiger te zijn. Zoals elke zichzelf respecterende tijdelijke tatoeage, zou een beetje zeep en water voldoende moeten zijn om het weg te wassen, of hooguit met een beetje alcohol. Toch werkte dit niet bij Elizabeth, die voor de spiegel naar de beste manier zocht om haar tatoeage eraf te krijgen. Op TikTok zegt ze het duidelijk en laat ze zien dat ze met watten over haar gezicht wrijft: de tattoo gaat er niet af. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Elizabeth de volgende dag vergaderingen op het werk!

Je merkt de wanhoop in haar video, maar ze amuseert zich ook door de volkomen surrealistische situatie. Uiteraard is gebruikersadvies welkom.

Advertisement
TikTok / alliwanttodoismile

TikTok / alliwanttodoismile

Na vele pogingen wist de 46-jarige door krachtig te wrijven van de tatoeage af te komen. Haar vergaderingen de volgende dag verliepen goed, maar de huid van haar gezicht was zichtbaar rood. Beter dan opdagen met een tattoo met tanden en littekens, dat zeker. Na deze negatieve ervaring stelden haar volgers verschillende manieren voor om de tattoo te verwijderen, waaronder ducttape, babyolie, desinfecterende handzeep, wodka en nog veel meer. Plakband lijkt perfect te werken: in een andere video wil Elizabeth deze methode proberen op een nieuwe tatoeage, nog extremer dan degene die ze voor Halloween had. Het is voldoende om het plakkerige deel van de tape op je huid te deppen om de kleur te zien verdwijnen! Als ze dat had geweten, zou Elizabeth niet zoveel tijd hebben verspild met zich te wanhopen of haar huid te verpesten!

Advertisement