Ze boekt haar huwelijksreis en ontdekt vervolgens dat haar moeder de kamer naast de hare heeft: “wat moet ik nu?”

Janine image
door Janine

11 November 2022

Ze boekt haar huwelijksreis en ontdekt vervolgens dat haar moeder de kamer naast de hare heeft: “wat moet ik nu?”
Advertisement

Trouwen is een grote gebeurtenis in het leven van een stel: je belooft eeuwige liefde en gaat samen op weg naar een lange en vredige toekomst. Onder de vele dingen die moeten worden georganiseerd om die dag geweldig te maken, is er ook de huwelijksreis. Een bijna unieke kans om wat privé-momenten met je partner te hebben, weg van alles en iedereen. Jammer dat dit niet was waar de jonge aanstaande bruid, die centraal straat in dit verhaal, op zat te wachten.

Voor haar waren, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, "gedeelde" dagen gepland. Laten we eens kijken waarom.

via Reddit

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

De hoofdpersoon van het verhaal is een 26-jarige die zich volop voorbereidt op haar grote dag. Terwijl dit allemaal gebeurde en ze over elk detail nadacht om onverwachte gebeurtenissen te voorkomen, ontdekte ze iets dat haar letterlijk sprakeloos maakte en ze wilde erover praten op internet om advies te vragen.

"Voor ons huwelijk gaf mijn vader ons een paar nachten cadeau in een exclusieve suite en in een van de beste hotels die er zijn - zei de auteur van de post - Mijn ouders zijn al vele jaren gescheiden en hebben altijd hun tijd doorgebracht met elkaar pesten, ook in dit geval. Toen mijn moeder van de reservering hoorde, dacht ze dat het wel leuk zou zijn om een ​​kamer voor zichzelf, haar nieuwe partner en mijn broer te nemen in hetzelfde hotel als mijn man en mij. Dat niet alleen - vervolgde ze - ze wist heel goed in welke kamer wij tweeën zouden verblijven en ze heeft gevraagd om de kamer ernaast te reserveren".

Een heel vreemde situatie, waar de toekomstige bruid haar neus voor ophaalde. "Ik weet niet of ik overdreven ben of niet - ging ze verder - maar de gedachte aan de huwelijksnacht met mijn moeder in de kamer ernaast is niet erg verleidelijk". Laten we eerlijk zijn, dat zou het voor niemand zijn. Hoe kan ze deze gecompliceerde en ongemakkelijke situatie oplossen?

Advertisement
PortoBay Hotels & Resorts/Flickr - Not the actual photo

PortoBay Hotels & Resorts/Flickr - Not the actual photo

Het meisje nam contact op met het hotel om informatie te krijgen over de reservering van haar moeder en kreeg te horen dat deze op geen enkele manier kon worden geannuleerd of van kamer kon worden veranderd, omdat de klant daar expliciet om had gevraagd. Van haar kant is ze niet bereid dat hotel op te geven en een ander hotel te kiezen, omdat het een zeer luxueuze structuur is en het haar huwelijksreis is. Gebruikers die een opmerking achterlieten, kozen haar kant en stelden voor om met haar moeder te praten om de situatie op te helderen.

Jammer dat, volgens wat de bruid zei, het niet zo gemakkelijk is om met haar moeder te praten en haar van gedachten te doen veranderen. "Dit is niet de eerste keer dat ze zich zo gedraagt, daarom heb ik me vaak van haar verwijderd”.

Wat zou jij doen en welk advies zou je deze jonge vrouw geven om een ​​van de mooiste momenten van haar leven niet te verpesten?

Advertisement