Ze ziet een stel wiens creditcard wordt geweigerd en biedt aan om voor hen te betalen: "Ik zorg er wel voor!”

Janine image
door Janine

13 November 2022

Ze ziet een stel wiens creditcard wordt geweigerd en biedt aan om voor hen te betalen: "Ik zorg er wel voor!”
Advertisement

Hoewel de wereld elke dag slechter lijkt te worden, zijn er genoeg goede mensen die een altruïsme en vrijgevigheid tonen die al lang verloren leken te zijn. Misschien lijkt het voor sommigen vreemd, vooral als het om geld gaat, maar er zijn mensen die bereid zijn om anderen te helpen, zelfs volslagen vreemden, zonder dat ze er per se iets voor terug willen hebben. Dit is wat er gebeurde met een stel uit Texas op weg naar een familiebijeenkomst; het echtpaar wilde wat cadeautjes voor hun kinderen kopen, maar hun kaart werd keer op keer geweigerd. Maar een vrouw "door God gezonden" kwam tussenbeide.

via Facebook / Ben Hendley

Advertisement

Ben Hendley, een man die op het juiste moment op de juiste plaats was, was getuige van de prachtige scène tussen een echtpaar en een zeer gulle vrouw. De man en zijn vrouw waren gestopt bij een Walmart in Canton, in Texas, om wat cadeautjes voor hun kinderen te kopen, maar iets ging niet zoals ze wilden: toen ze wilden betalen, werd de kaart voortdurend geweigerd. De vrouw die achter hen in de rij stond besloot toen onverwachts voor hen te betalen. Het stel sloeg aanvankelijk haar vriendelijke aanbod af, op zoek naar een manier om de transactie tot een goed einde te brengen, maar de kaart van de vrouw van de man werd ook afgewezen. De vrouw drong toen aan: "Weet je wat? Het is Kerstmis! Ik betaal!”.

Het echtpaar bleef haar vertellen dat het niet om een ​​klein bedrag ging, maar om maar liefst $200, maar Joyce Hargrave - dit is de naam van de weldoenster - wilde er niets van horen: "Stil. We maken er geen woorden aan vuil. Ik zal ervoor zorgen. Ik zal jullie zegenen zoals God mij heeft gezegend”, zei Joyce.

Advertisement

Road ready Work a lot, play a little. Hitting the highway for mine. They have done the same thing for me... 💎✍️😘🙏💪🏼💪🏼

Pubblicato da Joyce Hargrave Felton su Giovedì 6 ottobre 2022

Joyce betaalde daarom de geschenken van het paar en Ben, de man die getuige was geweest van het tafereel, was zo ontroerd door het altruïsme van de vrouw dat hij haar volgde naar de parkeerplaats om haar te complimenteren. Hier zag hij het kenteken van haar auto, waarop stond: “Gezonden door God". Ben ontdekte dat Joyce voor een bedrijf met die naam werkte en dat ze een heel goed mens was. Met Ben's getuigenis weerklonk Joyce's positieve actie op het web, waar honderden gebruikers de vriendelijkheid van de vrouw prezen.

Mensen zoals Joyce kom je niet elke dag tegen in de supermarkt! Complimenten!

Advertisement