Ze wast de toiletborstel in de vaatwasser en denkt dat het normaal is: haar vriend is geschokt

Janine

09 November 2022

Ze wast de toiletborstel in de vaatwasser en denkt dat het normaal is: haar vriend is geschokt
Advertisement

De industrialisatie van de belangrijkste Europese landen heeft het mogelijk gemaakt om in een tijdsbestek van enkele jaren gigantische stappen te zetten op het gebied van technologie, wat ook het leven van mensen enorm heeft vergemakkelijkt. De economische groei bracht wasmachines, vaatwassers, stofzuigers en vele andere apparaten met zich mee die huisvrouwen over de hele wereld hebben geholpen om hun huis netjes te houden, vanaf de jaren ’50. Tegenwoordig gebruiken we deze essentiële apparaten allemaal en vooral de vaatwasser stelt ons in staat om alle vuile vaat sneller en zonder moeite af ​​te wassen. Borden, bestek, koekenpan, in sommige gevallen zelfs pannen: alles kan in de vaatwasser! De vrouwelijke hoofdpersoon van dit verhaal bekende echter dat ze de vaatwasser ook gebruikte om de toiletborstel schoon te maken.

via Tyla

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Onze grootmoeders zouden hebben gejuicht als ze een vaatwasser in hun huizen zouden hebben gehad, nietwaar? Tegenwoordig is het wijdverbreid en iedereen gebruikt het om borden, bestek en ander serviesgoed in één keer te reinigen, zonder alles met de hand te hoeven schoonmaken. Een vrouw die anoniem is gebleven, bekende op een online forum dat ze ook de vaatwasser gebruikt om de toiletborstel te ontsmetten, een erg vies voorwerp dat normaal gesproken een andere behandeling nodig heeft. Bovendien gaf de vrouw aan dat ze de toiletborstel samen met borden, kopjes en glazen had gewassen en dit als een volkomen normale praktijk beschouwde. Zoals je je kunt voorstellen, deed de onthulling van de vrouw niets anders dan de verontwaardigde opmerkingen van gebruikers veroorzaken. Zo begon de vrouw te vertellen:

"Op een ochtend kwam een ​​vriend van mij op bezoek, dus ik stelde voor om samen koffie te drinken en hij accepteerde meteen. Ik opende de vaatwasser om een ​​paar kopjes eruit te halen, vergetend dat ik er de avond ervoor, samen met de borden en wat glazen, ook wat toiletartikelen in had gedaan. Toen mijn bezoek dit opmerkte, begon hij zijn stem te verheffen en te schreeuwen en te zeggen dat het onaanvaardbaar was. Ik dacht echt dat het gebruikelijk was”.

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

De vrouw schaamde zich en spoelde bij die gelegenheid de kopjes natuurlijk met de hand af, maar ze vroeg zich af of het echt zo raar was om de toiletborstel in de vaatwasser te doen. De meeste gebruikers hebben bevestigd dat ze moet stoppen met deze "onhygiënische" praktijk: "Ik vind niet dat het acceptabel is”, schreef iemand, en ook "Ik ben het met je vriend eens, hij heeft gelijk. Ik zou niet uit een glas of kopje hebben gedronken”, en tot slot "het maakt mij niet uit of het hygiënisch is of niet, dat doe je gewoon niet". Er was echter ook iemand die een andere mening had: “Mijn ex-partner deed hetzelfde. We leven allebei nog".

Schrik jij ook van het idee om de toiletborstel in de vaatwasser te doen of vind je het acceptabel? Schrijf het ons in de reacties!

Advertisement