x
Barman geeft constant de verkeerde bestelling,…
Hij is 100 jaar oud en heeft vier wereldrecords gebroken met hardlopen: Arbeider eet lunch uit bakje van zeep voor de vaatwasser: geplaagd door collega's

Barman geeft constant de verkeerde bestelling, maar hij wordt niet boos: zijn vriendelijkheid wordt beloond door de directeur

23 November 2022 • Door Janine
782
Advertisement

Een vriendelijk en onbaatzuchtig gebaar kan echt iemands dag goedmaken, dus waarom zou je niet bereid zijn om een ​​goede daad te doen als je de kans krijgt? Het leven heeft veel bittere verrassingen in petto en er zijn dagen waarvan we willen dat ze eindigen nog voordat ze zijn begonnen, maar het zou niet juist zijn om anderen de schuld te geven van je eigen problemen. De hoofdpersoon van dit verhaal had een slechte dag, maar hij liet zich er niet door beïnvloeden toen de medewerkers van het café waar hij was zijn bestelling steeds verkeerd gaven. Het wachtwoord? "Kalmte en vriendelijkheid".


Jontay Black legde in een TikTok-video uit waarom de bar waar hij zijn bestelling plaatste, besloot hem een ​​geweldig cadeau te geven. De man ging naar Starbucks op Raleigh-Durham International Airport, waar een beginnende barista moeite had met zijn bestelling, een aardbeienlimonade. Black bleef rustig, ondanks dat zijn bestelling nog steeds niet of "verkeerd" aankwam. Zelf merkte hij op: "Om een ​​lang verhaal kort te maken, ze bleven fouten maken met de bestelling, maar ik bleef gewoon beleefd, iedereen heeft slechte dagen, ook ik had er vandaag een."

Black had op zijn werk slecht nieuws gekregen, maar dat weerhield hem er niet van vriendelijk te zijn tegen zijn naaste, in dit geval een onervaren barman. De man besefte niet dat een belangrijk iemand zojuist getuige was geweest van die scène. De manager van het café benaderde Black en “beloonde” zijn eindeloze geduld.

foto: Wikimedia

"Toen ze eindelijk mijn bestelling goed hadden, benaderde een van de verantwoordelijken me en zei: 'Ik ben een leidinggevende bij Starbucks en ik heb je ervaring hier van begin tot eind gevolgd... je bent zo aardig geweest voor ons personeel dat ik je iets wilde geven’”, vertelde Black. Even later ontving Black een levenslange Starbucks-cadeaubon, wat betekende dat hij nooit meer zou betalen voor een enkele kop koffie bij de grote Amerikaanse keten. De man verwachtte er niets anders voor terug dan zijn aardbeienlimonade en stond versteld van die ongelooflijke beloning. Een levenslange Starbucks-kaart is $57.378 waard!

Een verhaal dat ons eraan herinnert hoe belangrijk het is om anderen met respect te behandelen en vriendelijk te zijn, ondanks de moeilijkheden die het leven voor ons in petto heeft. Van een positieve actie kan alleen maar een andere komen die net zo mooi is!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt