Passagier vindt kakkerlak in eten, maar luchtvaartmaatschappij verdedigt zich: "Het is gebakken gember"

Janine image
door Janine

25 November 2022

Passagier vindt kakkerlak in eten, maar luchtvaartmaatschappij verdedigt zich: "Het is gebakken gember"
Advertisement

Naar een restaurant gaan en een haar op je bord vinden kan erg vervelend en onaangenaam zijn, maar het vinden van een insect in de maaltijd die je op het punt staat te eten kan nog meer catastrofale gevolgen hebben. Een passagier die met een bepaalde luchtvaartmaatschappij van Mumbai naar Bangkok vloog, zorgde voor ophef en beweerde dat hij iets heel ongewoons vond in de maaltijd die hem tijdens de reis werd geserveerd. Weliswaar zijn de broodjes en gerechten die op een commerciële vlucht worden geserveerd zeker niet bereid door een chef-kok, maar je zou verwachten dat ze op zijn minst eetbaar zijn. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Twitter / manikul008

Advertisement
Twitter / manikul008

Twitter / manikul008

Nikul Solanki, de ongelukkige passagier, reisde met Air Vistara van Mumbai naar Bangkok toen hij het walgelijke detail op zijn bord zag: een kakkerlak tussen zijn rijst. De reis waarvoor hij het ticket had betaald was niet kort en natuurlijk inclusief een maaltijd. De ongelukkige gebeurtenis werd versterkt door het feit dat de heer Solanki op Twitter de foto's plaatste die getuigen van de aanwezigheid van het insect in zijn rijst. De luchtvaartmaatschappij voelde zich duidelijk aangevallen en antwoordde prompt dat alle maaltijden die door Air Vistara worden geserveerd, worden bereid "met de hoogste kwaliteitsnormen in het achterhoofd".

Om zich ondanks alle bewijzen te rechtvaardigen, beweerde het bedrijf ook dat het geen kakkerlak was, maar een stukje gebakken gember.

Advertisement
Twitter / manikul008

Twitter / manikul008

Dit is het antwoord van het bedrijf aan de heer Solanki: "We willen graag de situatie verduidelijken met betrekking tot uw klachten over de maaltijd die op de vlucht van Mumbai naar Bangkok wordt geserveerd. Het monster is naar een laboratorium gestuurd en geanalyseerd. Op basis van de rapporten kunnen we bevestigen dat het object in kwestie een stuk geroerbakte gember bleek te zijn. Bij Air Vistara laten we geen middel onbeproefd om de hoogste normen van veiligheid en service te garanderen."

Het laboratoriumrapport met de resultaten van de hierboven getoonde analyses is echter nooit bij Solanki aangekomen, die had gevraagd de gegevens te mogen verifiëren. Ondertussen hebben gebruikers allerlei soorten opmerkingen gemaakt, tussen ironie en walging: "Je zou ze moeten bedanken voor de toevoeging van eiwit" of zelfs "Wat een onberispelijke service!". Hoe zou jij je hebben gedragen in de plaats van deze passagier?

Advertisement