Ze eet een hamburger en patat in het vliegtuig en irriteert haar vegetarische stoelgenoot: "Wat een ondraaglijke geur!"

Janine image
door Janine

28 December 2022

Ze eet een hamburger en patat in het vliegtuig en irriteert haar vegetarische stoelgenoot: "Wat een ondraaglijke geur!"
Advertisement

Als je een lange reis maakt, of het nu per trein of vliegtuig is, probeer je altijd het maximale comfort te hebben. Er zijn echter overal onbeschofte mensen en helaas kan men nooit voorspellen wie er naast onze stoel zal zitten. Je zult begrijpen dat 8 uur reizen naast een persoon die ons beschuldigend aankijkt omdat we ze irriteren met onze aanwezigheid, niet zo leuk is. Dat is wat er gebeurde met de hoofdpersoon van dit verhaal, het doelwit van de vrouw die naast haar zat, alleen maar omdat ze tijdens de vlucht een hamburger en friet “durfde” te eten. De doordringende geur van het eten heeft haar buurvrouw duidelijk geërgerd. Wat te doen in deze gevallen?

via Reddit

Advertisement
Unsplash / Josh Duke / not the actual photo

Unsplash / Josh Duke / not the actual photo

De vrouwelijke hoofdrolspeler van dit verhaal vertelde op het Reddit-forum over de onaangename episode die haar in het vliegtuig was overkomen, om een mening van buitenstaanders over de situatie te krijgen. De vrouw schreef dat ze een vlucht van 8 uur met een korte overstap had en ontdekte dat zowel de eerste als de tweede vlucht slechts een kleine portie crackers zou serveren. Eenmaal uit het vliegtuig rende de vrouw naar de gate om de aansluiting niet te missen en realiseerde zich dat ze genoeg tijd had om iets te eten in het vliegtuig te kopen. "Ik heb bij de gate gevraagd of ik eten aan boord mee kon brengen en zij stelde me gerust dat dat kon. Dus ging ik een hamburger, friet en een frisdrank halen", legde ze uit.

Eenmaal aan boord was haar stoelgenoot echter niet erg blij met de penetrante geur die dat eten afgeeft. De vrouw probeerde zich niet te laten intimideren en zodra het mogelijk was om de klaptafel te laten zakken, begon ze te eten.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

De passagier die naast de vrouw zat, begon openlijk te klagen en beweerde dat de geur van gefrituurd voedsel en vlees - voedsel dat ze absoluut niet eet - haar buikpijn bezorgde. "Eerst negeerde ik haar en ging door met eten," zei de vrouw, "maar ze begon nog erger te klagen. Ik vertelde haar uiteindelijk dat ik het eten had gekocht na bevestiging met de grondstewardess en dat ik honger had, dus het spijt me maar het is haar pechdag." Ze riep de stewardess om te klagen en kreeg te horen dat de vrouw die naast haar zat het volste recht had om het op het vliegveld gekochte eten te eten.

De vrouw vindt dat ze gelijk heeft, maar wilde in ieder geval om de mening van gebruikers vragen. Wat denk jij? Wat zou jij in zo'n situatie hebben gedaan?

Advertisement