Jonge verkoopster geeft toe: "Ik geef alles wat ik verdien uit aan eten!"

Janine image
door Janine

20 Oktober 2022

Jonge verkoopster geeft toe: "Ik geef alles wat ik verdien uit aan eten!"
Advertisement

Werken is essentieel om in je eigen onderhoud te kunnen voorzien en het is niet toevallig dat het vaak wordt genoemd als de belangrijkste bron van bestaan ​​voor elke burger. Het is tegenwoordig niet eenvoudig om werk te vinden, mensen moeten zelfs strijden om laagbetaalde banen. Er zijn gedurende de maand veel uitgaven, waaronder alimentatie en rekeningen, en daarom is het misschien niet voor iedereen even gemakkelijk. De hoofdpersoon van dit verhaal heeft echter toegegeven dat ze het grootste deel van haar salaris uitgeeft aan snoep en eten in de winkel waar ze als verkoopster werkt. Hoe is het mogelijk dat de verleiding zo groot is?

via TikTok / lupissilvacano

Advertisement
TikTok / lupissilvacano

TikTok / lupissilvacano

De jonge Alex Silva wordt elke dag van haar werkzame leven verleid door de producten in de schappen van de winkel waar ze werkt als winkelbediende en caissière. Stel je eens voor dat je in de wereld van zoetigheden en kant-en-klaarmaaltijden werkt: lekker, makkelijk en snel te bereiden... maar op den duur erg ongezond. Bovendien is uit eten gaan een enorme verspilling van geld - geld dat heel goed zou kunnen worden bespaard met een beetje financieel beheer en wekelijkse maaltijden. Alex Silva, aan de andere kant, heeft toegegeven dat ze het grootste deel van haar lage salaris uitgeeft aan eten... eten van de supermarkt waar ze werkt!

Hoewel de kosten van eten bij deze zeer betaalbare winkelketen niet hoog zijn, onthulde Alex dat ze 1300 Mexicaanse pesos, oftewel ongeveer 66 euro, per week uitgeeft aan eten uit de winkel. Zoals veel gebruikers hebben opgemerkt, is haar salaris erg laag: 3.428 pesos per maand, oftewel een equivalent van ongeveer 175 euro.

Advertisement
TikTok / lupissilvacano

TikTok / lupissilvacano

Kortom, de jonge vrouw geeft meer uit dan ze verdient aan eten, zozeer zelfs dat ze zelf zei: "Ik eet alles op wat ik verdien". Veel gebruikers hebben haar geschreven dat haar salaris erg laag is, vooral gezien de hoeveelheid reclame die ze maakt op sociale media in de winkel: met slechts 11 video's op TikTok heeft de jonge vrouw meer dan 35 miljoen views bereikt. Bovendien is ze zo knap dat veel andere gebruikers denken dat ze een modellencarrière na zou kunnen streven of ze zouden, in ieder geval, niet al te verbaasd zijn als ze haar over een paar jaar bij een belangrijk evenement betrokken zouden zien. Alex heeft absoluut een geweldige toekomst voor zich, laten we hopen dat ze uit die winkel wegkomt zonder al haar geld uit te geven!

Advertisement