Hij keert terug naar de winkel waar hij als kind repen chocola stal en koopt ze allemaal: “Remedie voor mijn fouten"

Janine

05 December 2022

Hij keert terug naar de winkel waar hij als kind repen chocola stal en koopt ze allemaal: “Remedie voor mijn fouten
Advertisement

Er zijn beroemde mensen die niet alleen geen introductie behoeven, maar die ook bij het grote publiek bekend staan ​​om hun goedheid en behulpzaamheid. Dwayne Johnson, oftewel The Rock, is ongetwijfeld een van hen: nu een volwaardige acteur, wordt hij zeer gewaardeerd door zijn fans en niet vanwege de bescheidenheid waarmee hij het leven tegemoet gaat. Het leven is niet gemakkelijk geweest voor Dwayne, vooral tijdens zijn puberteit, en hij heeft zeker enkele misstappen gemaakt, maar gelukkig lachte het leven hem toe en dankzij de hulp van andere mensen slaagde hij erin om weer op het goede spoor te komen en het verdiende succes te behalen. Vandaag, op 50-jarige leeftijd, probeert de grote acteur een van zijn fouten in zijn jeugd goed te maken. Laten we eens kijken hoe.

via Instagram /therock

Advertisement

Instagram /therock

In een video die hij zelf op Instagram plaatste, legt The Rock uit dat hij al heel lang een fout uit zijn jeugd wil herstellen en dat hij eindelijk de kans krijgt om het te doen. Toen hij 14 was, stal hij altijd een chocoladereep uit een van die Amerikaanse buurtwinkels die hij tegenkwam op weg naar de sportschool. De beroemde reep "Snickers” was in feite zijn snack voor de inspannende trainingen in de sportschool. Omdat hij niet het geld had om elke keer de snack te kopen, stal Dwayne het gewoon van de schappen - elke dag weer. Er zijn vele jaren verstreken sinds die moeilijke tijden, maar vandaag maakte Dwayne die fout goed door terug te gaan naar de winkel en elke beschikbare Snickers te kopen.

Instagram /therock

Om het aan niemand iets te laten ontbreken, net zoals het aan hem in het verleden ontbrak, besloot The Rock ook om de boodschappen te betalen van iedereen die op dat moment in de winkel was. In de video die hij plaatste is dat heel duidelijk te zien. Toen de rekening van bijna $300 eenmaal was betaald, liet de acteur de twee zakken vol Snickers achter bij de kassa en zei tegen de kassamedewerker dat hij het moest geven aan iedereen die het nodig had, zodat ze het niet hoefden te stelen zoals hij in het verleden heeft gedaan.

"We kunnen het verleden en sommige van de stomme dingen die we misschien hebben gedaan niet veranderen, maar af en toe kunnen we iets positiefs toevoegen aan die situatie - en misschien een grote glimlach toveren op de gezichten van een onbekende", schreef Dwayne op zijn Instagram.

Advertisement

Instagram /therock

Zoals altijd praatte hij met degenen die vroegen om met hem op de foto te gaan, vooral de kinderen, die verheugd waren dat ze toevallig een van hun favorieten hadden ontmoet. Gebruikers reageerden zeer positief op dit verhaal. Dwayne werd terecht geprezen door mensen op Instagram: "Wat een geweldig gebaar!"; een ander voegde eraan toe: "Dat is het punt! Dingen repareren die we kapot hadden kunnen maken! Legendarisch verhaal!"; weer een ander voegde eraan toe: "Je bent de beste." We kunnen niet anders dan glimlachen bij het bekijken van de video van dit prachtige gebaar.

Advertisement