Ze zegt haar baan als lerares op om inhoud voor volwassenen online te publiceren: ze verdient in drie jaar tijd 1 miljoen

Janine

11 Januari 2023

Ze zegt haar baan als lerares op om inhoud voor volwassenen online te publiceren: ze verdient in drie jaar tijd 1 miljoen
Advertisement

Er is moed voor nodig om een ​​nieuwe weg in te slaan, om je instinct te volgen, zelfs als je je bewust bent van de moeilijkheden, maar dat is ook het mooie van het leven. Als dit altijd geldig is, geldt dat nog meer als je ervoor kiest om je te wijden aan iets dat naar alle waarschijnlijkheid door de meeste mensen zal worden bekritiseerd en afgekeurd. Courtney Tillia, moeder van 4 kinderen en vroeger lerares, weet er alles van. Hoewel het beroep van docent een echte roeping is, zijn de obstakels talrijk en tegenover een zeer laag inkomen is motivatie vaak niet voldoende. Courtney heeft dan ook besloten haar leven te veranderen, maar misschien had ze niet verwacht dat ze zo succesvol zou zijn en zulke hoge inkomens zou hebben. Wat doet ze? Ze plaatst online inhoud voor volwassenen.

via NY Post

Advertisement

BLACK FRIDAY SPECIALS ARE NOW OPEN!!!! 🔥 And this year, Nick and I have decided to offer 50% off of our programs! 😱...

Pubblicato da Courtney Tillia su Giovedì 24 novembre 2022

Courtney Tillia heeft zich gerealiseerd dat je veel meer verdient door inhoud voor volwassenen op internet te publiceren dan door docent te zijn. Dit besef, in plaats van haar te demoraliseren, zette haar ertoe aan haar leven te veranderen. Tegen alle vooroordelen in besloot de vrouw, moeder van 4 kinderen, daarom in deze nieuwe en winstgevende onderneming te duiken. Courtney slaagde erin om maar liefst $1 miljoen te verdienen in slechts 3 jaar - een bedrag dat ze, met haar oude baan als lerares, pas na 25 jaar klassikaal werk zou zien. Hoewel haar baan het evenwicht in huis en zelfs de meest duurzame vriendschappen zou kunnen verstoren, was dat voor Courtney gelukkig niet het geval. Haar familie is meer dan ooit verenigd en dankzij de inkomsten uit haar online publicaties kan ze haar hart ophalen. Of het nu gaat om reizen, ervaringen of diners in een restaurant, het maakt niet uit. Bovendien slaagt Courtney er dankzij de verdiensten ook in om aan goede doelen te geven.

Some of you have spent years and decades collecting evidence that you’re too much. Too emotional Too big of a...

Pubblicato da Courtney Tillia su Giovedì 31 dicembre 2020

"Door mijn activiteit hebben mijn familie en ik geweldige dingen kunnen doen. Het is een enorme bron van inkomsten. We hebben kunnen reizen, auto's kunnen kopen, verhuizen, maar ook de gemeenschap kunnen helpen", legt Courtney uit, tevreden met haar inzet en de behaalde resultaten. Natuurlijk zal ze nauwelijks kunnen terugkeren van de weg die ze is ingeslagen, maar ze bevestigt het zelf: Courtney is op geen enkele manier van plan om terug te keren naar de klas.

Het is niet gemakkelijk om iets nieuws te gaan doen, maar Courtney heeft laten zien dat ze het met moed wist te doen. Het is niet voor iedereen weggelegd om in dit soort zaken te stappen, maar het gaat om de aanpak: als je ergens in gelooft, moet je blijven proberen tot je het bereikt.

Advertisement