60 jaar later draagt ​​ze de trouwjurk van haar oma: die lag al sinds 1961 in de kelder

Janine image
door Janine

06 December 2022

60 jaar later draagt ​​ze de trouwjurk van haar oma: die lag al sinds 1961 in de kelder
Advertisement

Er zijn veel tradities die draaien rond bruiloften. Elke plaats, elk land, elke familie heeft zijn eigen gewoonte en voor degenen die ervoor kiezen om ze te respecteren, is het altijd heel emotionerend. Onder deze, algemeen bekend en gedeeld, is de gewoonte van de bruid om op dat speciale moment iets "ouds” bij zich te hebben, gegeven als een geschenk van iemand die heel dichtbij is. Dit iets kan van alles zijn en of het nu meer of minder kostbaar is, het maakt niet uit, wat het vertegenwoordigt is fundamenteel.

Sommigen van ons zullen zich het geschenk herinneren dat ze hebben ontvangen, net zoals we er zeker van zijn dat de bruid waarover we je willen vertellen het nooit zal vergeten. Een jonge vrouw die het mooiste cadeau heeft gekregen van haar lieve oma.

via Daily Mail

Advertisement

Allie Livingwater is een 23-jarige vrouw uit Massachusetts, in de Verenigde Staten, die op internet bekend is geworden door het delen van een van de mooiste en belangrijkste momenten van haar leven. De jonge vrouw vervulde haar liefdesdroom en trouwde met haar 27-jarige vriend Timothy. Hetgeen de gebruikers ontroerde, is echter verbonden aan de jurk die de vrouw droeg.

Elke aanstaande bruid droomt van de jurk die ze zal dragen op een van de gelukkigste dagen van haar leven, ook zij had het meerdere keren gedaan, maar ze had nooit verwacht dat de hare zo speciaal zou zijn. Allie had namelijk het geluk om de jurk te dragen die haar grootmoeder 60 jaar eerder droeg om met haar grootvader te trouwen.

Advertisement

Zoals ze zelf zei, was ze op een gewone dag met haar oma, de 88-jarige Anne Cooke, naar de kelder gegaan en zag ze daar een vuilniszak liggen. De oude vrouw vertelde haar dat het haar "oude" jurk bevatte, vergeten en onder het stof. Dat kledingstuk leek lange tijd voorbestemd om nooit meer gedragen te worden, maar gelukkig was dat niet zo.

De kleindochter van Anne haalde het namelijk tevoorschijn en zwoer dat dit de jurk voor haar bruiloft zou zijn. Een paar jaar later kwam haar belofte uit en het was voor beiden emotioneel om dat moment samen te beleven. Dat blijkt uit de foto's die de bruid op haar Facebook-profiel heeft geplaatst, waar ze naast haar geliefde grootmoeder verschijnt.

Verenigd door diepe genegenheid, hadden Allie en Anne altijd een zeer diepe relatie gehad die blijkbaar zijn hoogtepunt vond in de keuze van de jonge vrouw. Een ontroerende, aangrijpende en bijna unieke episode die een stempel heeft gedrukt op hun hart en, we zijn er vrij zeker van, ook op dat van de aanwezigen.

We hopen dat de glimlach van die dag en hun geluk hen nog lang zullen vergezellen en dat hun band zo mooi en oprecht zal blijven als altijd. We kunnen niet anders dan oma en kleindochter bedanken voor het delen en ontroeren van ons allemaal.

Advertisement