“Veel mannen vragen me mee uit, maar ze verdwijnen als ze erachter komen hoe oud ik ben"

Janine

03 Januari 2023

“Veel mannen vragen me mee uit, maar ze verdwijnen als ze erachter komen hoe oud ik ben
Advertisement

Hoe belangrijk is leeftijd in liefdesrelaties? Vaak hoor je over paren met vele jaren verschil die voor het leven bij elkaar blijven en een gezin stichten, daarom lijkt het natuurlijk om te antwoorden dat de jaren alleen pure biografische informatie zijn en dat ze niet fundamenteel zijn bij het kiezen van de partner. Als dat zo is voor velen, dan is de hoofdpersoon van dit verhaal de uitzondering die de regel bevestigt.

Ze is een TikToker die haar mening op internet deelde over de moeilijkheden die ze dagelijks tegenkomt in de omgang met mannen. Waarom? Laten we er samen achter komen.

via Mirror

Advertisement

@xoxprincessapril/Tik Tok

Bekend onder de gebruikersnaam @xoxprincessapril, heeft deze vrouw besloten om stoom af te blazen en haar teleurstelling te delen met degenen die haar volgen op sociale media over het gedrag dat veel mannen tegenover haar hebben. In een video die talloze views heeft verzameld, zegt de vrouw: "Mannen zijn geïnteresseerd totdat ik mijn leeftijd prijsgeef." Het merkwaardige is eigenlijk dat de vrouw, ondanks het zeer jeugdige uiterlijk en een prachtig lichaam, 44 jaar oud is.

Ze ziet er zo jong uit dat mannen blijkbaar en op de een of andere manier intimideert en hen ertoe aanzet een stap terug te doen zodra ze erachter komen. Toch blijft ze erin geloven en probeert ze er alles aan te doen om de ideale partner te vinden.

@xoxprincessapril/Tik Tok

De reacties op deze video, en op de vele andere die volgden waarin ze zichzelf in haar beste vorm laat zien, zijn talrijk en gebruikers geven hun persoonlijke interpretatie van wat er gebeurt. Sommigen van hen zeiden dat leeftijd er niet toe doet, maar dat er ruimte moet worden gegeven aan de persoonlijkheid van het enkele individu, terwijl anderen proberen de scepsis te begrijpen van degenen die jonger zijn, proberen zichzelf in haar schoenen te plaatsen en beweren dat ze zich tot haar aangetrokken zouden kunnen voelen, maar zichzelf zouden tegenhouden door de moeilijkheden die ze kunnen tegenkomen, bijvoorbeeld in de kinderwens.

Als leeftijd dus voor velen geen probleem is, lijkt het voor anderen juist het tegenovergestelde te zijn. Hier kom je moeilijkheden tegen bij het vinden van een soulmate en bij het hebben van een stabiele, duurzame en voldoening gevende relatie.

Welk idee heb jij erover?

Advertisement